Husbilen Ellen

Husbilen Ellen

fredag 7 september 2012

Tittar på el-cyklar

Innan vi gick in på mässan skrev jag en namnbricka: Elisabeth "Husbilen Ellen f.d. Dettan".
Det uppmärksammades av bloggvännerna Nils-Åke och Birgitta.

Vi tittade på nyheter i en hall, innan vi tog uppehåll i solen utanför husbilen. Då kom husbilsvänner sedan i midsommars förbi. Det var efter besök i deras bil, som vi blev nyfikna på en Carthago.

Sen blev det ytterligare en hall. Det var mycket folk och mer blir det säkert de kommande dagarna. I går var det mest "det grå guldet", som var där. Det gäller ju att vara ledig en torsdag!

Förutom nya husbilar och husvagnar finns det mycket tillbehör och fritidsprylar. Jag är sugen på en el-cykel.

Vi tog en promenad bland alla boende i området och träffade då på Nils-Åke och Birgitta. Jag fick prova deras el-cykel, som var som en vanlig. Kändes bra att åka på.
Vi träffade också några andra i Husbilsklubben, som hade hopfällbara el-cyklar, som jag också fick prova. Nu gäller det fundera vilket som blir bäst.

7 kommentarer:

 1. Hej! En elcykel är nog inte så dum när det blir branta backar. Ha det bra !

  SvaraRadera
 2. Vi kan verkligen rekommendera elcyklar, dock inte hopfällbara. Ha det bra!

  SvaraRadera
 3. Håller med föregående talare;) vi har två vanliga el-cyklar. Dom är kanon och stabila. Att rekommendera. Lycka till

  SvaraRadera
 4. så bra att få chansen att testa dem innan ni slår till på ett köp!

  SvaraRadera
 5. Kul att träffas!
  http://carthago.bloggagratis.se/

  Hälsningar
  Nils & Birgitta

  SvaraRadera
 6. Låter spännande med el- cykel! Ha nu en härlig helg! För min del blir det Gästabudet i Söderköping! Kram till Er/Anita

  SvaraRadera
 7. Jag skaffade en elcykel förra året. Eftersom jag har astma är inte flåset det bästa. När det är platt går det bra, men det minsta det tar emot så tappar jag andan. Men jag köpte en cykel som jag måste trampa på, men när det tar emot så går motorn igång, och den går att använda som vanlig cykel. Det är bra, för man vill ju åt motionen och rörelsen i benen, men inte att det blir jobbigt. Så satsa på en cykel som fungerar som en vanlig cykel också, det är det bästa, tycker jag. Men väldigt skönt är det i alla fall. Ha det så kul på mässan. Kram 3 M

  SvaraRadera