torsdag 25 oktober 2012

Ediger

I går em kom vi till en ställplats vid Ediger. Efter lunch tog vi cyklarna och åkte längs Mosel. När vi kom tillbaka till bilen blev det te i solskenet. Jag stickade och Lennart grejade med cyklarna.
Senare tog vi en promenad upp i byn. En vacker kyrka på höjden, med en fin utsikt. På kvällen var vi till Weingut Walter Oster och prövade Schwiebelkuche med årets vita. Bägge smakade bra!
Nu går resan mot Trier.

7 kommentarer:

Lennart och hans tankar sa...

Fin Cykelväg längs Mosel!

Lev väl!

Kurt & Margot Nilsson sa...

Det är synd att hasta genom alla fina platser längs med Mosel. Man borde stanna i varje by - det finns så mycket att se. Minheim och Trittenheim är två av byarna som kommer längs Er väg - väl värda ett besök.
Ha de fortsatt bra på Er resa.

Bosse och Gerd sa...

... och i tillägg till Minheim och Trittenheim har vi ju Ernst, Kesten, Piesport och Neumagen-Dhron... och åtskilliga fler !
Vi håller med er - man borde nästan stanna i varje by och njuta av den så speciella Moselatmosfären - den som är så speciell och som gör att dom flesta (tror vi) älskar Moseldalen mer än Rhendalen !
Vi önskar fortsatt god tur !

Anita R sa...

Just nu hälsar första snön på i Norrköping, men det blir nog bara kortvarigt för den är ganska blöt! Ni reste iväg i rätt tid! Kram från mig till Er!

Unknown sa...

Hej på er i husbilden!
Ni lever ett gott liv förstår jag. Passa på för snart är vintern med snö och kyla på G...
Hälsningar/SA

Dessan sa...

Det är mysigt där också:-) Ha det så trevligt

Anonym sa...

Jag vet att ni upplever mycket Mosel är fantastiskt. Och att komma söder ut. Vi kör den 5 nov. Kör försiktigt
http://carthago.bloggagratis.se/
Nils & Birgitta