Husbilen Ellen

Husbilen Ellen

söndag 25 november 2012

Kaffegäster

I morse var en tvättmaskin ledig. Jag passade på att tvätta lakan. Det var sol på förmiddagen, men så övergick det till mer dis/tunna moln framför solen. Lakanen blev i alla fall torra på några timmar.

Vi har haft en lugn dag. Jag har stickat och Lennart läser en bok: "Sandmannen" av Lars Keppler. Den verkar spännande, för ibland är det svårt att få kontakt med honom.

Ett härligt avbrott blev det när Birgitta och Nils-Åke kom cyklande tillsammans med lilla My. De står på en ställplats en bit härifrån.


Det blev en kopp kaffe tillsammans och vi delade på våra erfarenheter från nerresan.


My har en bra plats i husses cykelkorg.
På em har vi träffat några andra svenskar över en kopp "café con leche" vid baren. Därefter tog vi en promenad i stan, innan det var dags att dra oss in i husbilen.

5 kommentarer:

 1. Hej!
  Lata dagar i solen, som någon sjöng, verkar ni ha! Härligt! Skönt att ha något för händer, bok eller stickning som ni har.
  Ha det fortsatt skönt!
  Kram Inger

  SvaraRadera
 2. Vad härligt att få sitta ute o m gott:) ha de

  SvaraRadera
 3. Va kul, lilla My träffade vi häromdagen. Kul att träffa andra bloggare. Ha det gott!

  SvaraRadera
 4. En riktig liten sötnos i cyckelkorgen! Förstår att ni har det bra och ingen julstress, den har ju börjat här hemma, även om inte jag tar den så allvarligt!Tänk va härligt att torka lakan ute, kom jag på nu när det är dax för tvättstugan!
  Ha det fortsatt härligt och avkopplande!
  Kram/Anita

  SvaraRadera
 5. Ja, det gäller att passa på med tvätten när vädret inte ser hotfullt ut :-)

  Vilken söt Lilla My :-)

  SvaraRadera