Husbilen Ellen

Husbilen Ellen

lördag 1 december 2012

Boule-tävling

Igår var vi med om vår första tävling i boule. Jag tror inte ni följde min uppmaning om att hålla tummarna, för det gick inget bra varken för mig eller Lennart. Vi var i olika lag, men bägge åkte ut ur första omgången. Jag spelade mot Ove.


Så här glad var han över segern. Domare och protokollförare var Sven-Åke. Owe och Jerry är bisittare.


Hur var det nu, hade vi spelat och dokumenterat rätt? Det var två tolkningar, men snabbt enades man om vad som var det rätta. Lasse, Lillemor och Inger finns med som stöd i tolkningen.


Här tävlar Lizzy mot Kjelle i omgång två. Det visar sig bli två familjedraman, om vilka som ska gå till final. Semifinalspel blev mellan Lasse och Lillemor och mellan Ulla och Tommy.


Final stod så småningom mellan Tommy, som kastar ett klot, och Lasse.


Slutlig segrare blev Tommy. Här gratuleras han av Owe. Gunilla aplåderar i bakgrunden. Efter prisutdelningen kom vi fram till att fortsätta tävla klockan 14.00, sista fredagen i varje månad.

Idag lördag har det varit marknad och vi har handlat frukt och grönt för veckan. Dessutom passade vi på att köpa gott kaffebröd.


Det är otroligt härligt att kunna sitta ute och fika 1:e december, även om jackan var på, då vinden är lite kall.


Julstjärnan har blivit ful i kanterna av blåsten, men hibiskusen är på gång med nya blommor. På em gjorde jag i ordning tomma 5 liters vattenflaskor med grus. Så småningom kommer de att innehålla ljus och tändas framåt kvällen. Ha en riktigt trevlig adventshelg!!

5 kommentarer:

 1. Huvudsaken är att delta inte att vinna!!

  Lev väl

  SvaraRadera
 2. Lite avundsjuk är jag på er som spelar boule medan vi gör snögubbar, ja barnen gör snögubbar.
  Ha en riktigt fin första advent!
  Kram, Ingrid

  SvaraRadera
 3. Så skönt ni har det i solen. Här myser vi inomhus med snön som yr utanför knuten :)

  SvaraRadera
 4. I like these funny pictures, I like the bowls.

  SvaraRadera
 5. Bättre lycka nästa gång, träning ger färdighet. Går säkert bättre nästa gång. Underbart att kunna fika ute, här hos oss blåste det snålt och snön yr, dvs vi fikar inomhus. Ha det,3M

  SvaraRadera