Husbilen Ellen

Husbilen Ellen

söndag 30 december 2012

En tur längs strandpromenaden

Det är kyligare vindar  som gäller nu, även om solen lyser från en klarblå himmel, så är det bara 17 - 18 grader, som mest. Men jag klagar inte, utan njuter stort!


Det här huset innehåller lägenheter, några finns lediga att hyra. Jag tycker den här kuppolen är så maffig och den blänker så vackert i solen.


På återvägen passerade vi kastellet och torget. Här skulle det bli tävling i inlines. Det blev säkert en massa olika klasser. En del riktigt proffsiga och andra mer nybörjare. Teknik eller slalom mellan koner stod på programmet.


Inte så långt från campingen håller man på att rusta upp ett ställe, Camelont, både in- och utvändigt.

Väl hemma igen, satt vi ute och läste. Jag läste "Ro utan åror" av Ulla-Carin Lindquist.


Boken har ett antal år på nacken, men är väl värd att läsa både en och flera gånger. Den beskriver hennes kamp och döende i ALS. Jag har lämnat boken vidare till vår granne Ulla.

Efter en tur till blå rondellen och kinesrestaurangen, kom vi mätta tillbaka. Senare kom Inger och Jerry över på en kopp kaffe.


Fler helgbilder finns hos Marit

7 kommentarer:

 1. Vad härligt ni har det. Vi har ju visserligen värmegrader och snön är nästan helt borta. Skönt tycker vi. Har läst hennes bok och sett filmen om Ulla-Carin Lindqvist kamp. Vi grät floder både jag och Mats. Det är så gripande och sorgligt. Då inser man också hur orättvist livet är, men...
  Ha en trevlig nyårsafton och ett riktigt Gott Nytt År önskar vi och skickar en nyårskramar från 3 M

  SvaraRadera
 2. Sitter just nu på flygplanet på väg mot Alicante. ser fram emot dom där 15 - 17 graderna och solen... Hade glömt bort hur kallt och mörkt det är i Sverige vid den här tiden på året :-)

  SvaraRadera
 3. Kallt med 15-17 grader... njae det håller jag inte med om ;) Önskar er ett riktigt Gott Nytt År! Kram

  SvaraRadera
 4. Önskar er båda ett härligt 2013! Ni kan ju alltid inleda det nya årets med "Nochevieja festivalen" på Camelot. Ser inte helt fel ut måste jag säga;-)
  Njut av solen, vinden får man ta. Ni har det iaf betydligt roliga i Santa Pola än vad vi har här: 4 plusgrader och grått, grått, grått.

  SvaraRadera
 5. Vilken häftig byggnad. Låter även skönt med dom där plusgraderna, men här uppe i Arjeplog är det bara ett par minusgrader nu så jag klagar inte, helt ok tycker jag det är. Ikväll väntar nyårsfirande med familjen och kanske kanske gör jag ett försök att fota fyverkerierna.
  Ha ett riktigt gott nytt år!

  SvaraRadera
 6. gott nytt år önskar jag er båda därnere i värmen, för hur det än är så har ni varmare än här iallafall :)
  kram

  SvaraRadera
 7. Ni verkar att stortrivas med husbilslivet här söderut. Trevligt! Tack för att vi får ta del av era äventyr såväl i ord som bild! Önskar er ett Gott Nytt År!

  SvaraRadera