Husbilen Ellen

Husbilen Ellen

söndag 13 januari 2013

Jippon på stan

Vid 17.30 i går var vi  många från Bahia, som var vid kastellet. Vi hade fått reda på att det var fiesta efter ett barnmaraton och presentation av nästa lördags stora begivenhet, som är maraton för vuxna.
Vi var i tid, då vi var något sena till förra helgens parad. Det skulle vi inte varit, för det var bara en cirkatid.


Hur som, var det trevlig samvaro med andra. Vi gick och fick något att dricka, till var sin tapas. Efter någon timme var vi tillbaka till kastellet.


Priser var framdukade och lite spex för de yngre höll på, men ljudnivån gjorde att vi gick vidare! 


De popkonserter vi var på i vår ungdom, var inget mot det här. 
Tapasen väckte hungern och vi kom precis till Golden House, när de öppnade kl. 19.00. De tog emot 10 hungriga. Framåt 20:30 var vi mätta och belåtna och gick åter till kastellet för tredje gången. Vi diggade ett coverband utanför kastellet innan vi gick hemåt.

Förmiddagens tur till strandpromenaden blev en positiv överraskning. Det hade varit eller skulle bli något för Austin Mini / Hundkojeägare! Det blev en nostalgipromenad!!


En del var i orginalskick och andra bearbetade för att vara mer coola. 


Här var bilen breddad och däcken låg "utanför".


Sista bilen av de här tre, var lite extra!


Vad står det på taket?


Den bilen var inte som de andra!


Solen gjorde att glasrutorna blev som speglar, men lite av inredningen kan du skymta. Den hade rullbur/störtbåge och vacker träratt.


Reservdäcken var placerade på takräcket.


Undrar om antenn-dekorationen var tidstypisk? Fanns platåskor och silikon då? Hur som är hon uppnosig.4 kommentarer:

 1. Ni hittar alltid något kul att göra. Förstår att ni tycker det är jätteskönt därnere och önskar verkligen att vi vore där? Äldsta grabben sa per telefon idag "sälj huset för tusan, och lev livet". Det borde vi nog göra och leva livet som ni gör. Ha det fortsatt skönt. Kram 3 M

  SvaraRadera
 2. Det händer mycket i Santa Pola! Riktigt roliga bilder, speciellt hundkojorna. Mini Cooper är en absolut favo för mig. Hade en sådan en gång och älskade den trots att den var totalt oergonomisk och var på verkstaden jämt...

  Svar: Nej, inte ska vi köpa en lägenhet i Spanien. Aldrig i livet, trots att det är "billigt" där just nu. Det skulle kännas helt fel, dessutom är Spaniens byråkrati alltför krånglig. Vi hyr i stället!

  SvaraRadera
 3. Härligt med jippon:)Hundkojorna var jättesöta i alla de färger:-) Ha det så skönt

  SvaraRadera
 4. De är allt bra fina, de små hundkojorna... och vilken kul antennprydnad :)
  Ni har det verkligen härligt där ni är :)
  Fortsätt och njut!
  Kram

  SvaraRadera