Husbilen Ellen

Husbilen Ellen

tisdag 1 januari 2013

Nyårsdagen

Året börjar med kyla, + 8 C, och en grå morgon, men så småningom tittar solen fram och då stiger temperaturen  till 17 C.

Vi har tagit två längre promenader i det fina vädret. Jag hade bara med lilla kameran, men jag tycker det blev ett fint ljus. Den orangeröda bougainvillean lyser fint mot den blåa himmelen.


Mellan promenaderna har vi bägge läst.

På nyårsaftonen tog vi det lugnt under dagen. Det gällda att ladda inför kvällen. Vi samlades för en drink i baren innan vi gick ner till kinarestaurangen WOK. Owe hade bokat bord för 18 personer. Jag satsade på hummer, ostron, lax och sushi.


Det här var min första tallrik. Det fanns förstås en massa olika kötträtter också. Lennart gick mer in för det. Bägge uppskattade vi desserten. Chokladfondue med färska frukter och små fyllda petit choxer. För att inte tappa något gram (snarare lägga på mig något hg) backade jag även på desserten! Året avslutas alltså bra!

Vi bröt upp från restaurangen och drog oss tillbaka till camping Bahia. WOK har en stor lokal, som tar in mycket folk, men ljudabsorbenter finns inte. Som extra tillskott till vanliga samtal, kommer tut i lurar!

Kvällen avslutades vid poolområdet, där vi skålade in det nya året. Vi hoppade över vindruvorna. Enligt traditionen här ska man ska äta 12 vindruvor, en för varje klockslag inför det nya året. Vi får hoppas att lyckan står oss bi ändå.

Vi avlade inga nyårslöften, men vi kommer fortsätta leva i nuet och njuta så mycket det går!
God fortsättning på det nya året!

3 kommentarer:

 1. Ja din hummer ser då lika fräsch och aptitligt ut som våran måstejag säga. Att di orkade med fler rättr efter den bamsen är mig en gåta;-)
  Åtta plusgrader - jo, allt är ju relativt. Här var det fem plusgrader - minus sol om man säger så.
  Ha en underbar fortsättning på Camp Bahia!

  SvaraRadera
 2. God fortsättning!
  Ser ut som en helt underbar Nyårsafton :)
  Fortsätt så som ni gör... ta tillvara på vad livet har att erbjuda, njut så mycket ni kan och må gott!
  Kram

  SvaraRadera
 3. God fortsättning på er!!

  SvaraRadera