Husbilen Ellen

Husbilen Ellen

onsdag 2 januari 2013

Vardag igen

Idag har det varit tvättdags. Blev en del handtvätt, samt en maskin. Det blev bra torkväder. Lite vind och sol, en bra kombination.
Kl 14.00 samlades 12 personer vid boule-banorna. Nu var det träningsdags! Olle och Lennart spelade mot mig och Inger. Killarna vann med 2 poäng över oss. Surt, men nästa vecka kommer vi igen.


En kopia av La Dama de Elche finns vid entrén till campingen. Här vackert belyst av kvällssolen. Orginalet  är från 300-talet f.Kr och är ett fint exempel på iberisk konst.

7 kommentarer:

 1. Hoppas att ni slår karlarna nästa gång!
  Kram, Ingrid

  SvaraRadera
 2. Så härligt att torka tvätten ute! Det längtar jag efter. Lycka till i nästa boule-parti! Ha ett fortsatt härligt 2013

  SvaraRadera
 3. Känner nästan doften av lufttorkad tvätt. Plaggen luktar ju sååååå gott då. Går inte att jämföra med torktumlaren helt enkelt!

  SvaraRadera
 4. Härliga dagar när man kan hänga ut tvätten :)
  Håller tummarna att ni klår "gubbarna" nästa gång!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Ja, det känns som ni lever livet, riktigt härligt. Att kunna få tvätten torr ute, och det luktar så gott. Så en runda med boule, som också är kul. Det viktigaste är inte att vinna utan att delta. Nästa gång är det säkert er tur. Det är bra att bit ihop. Det är en härlig tid och passa på och njut. Det gör ni nog redan förresten. Fortsätt då! Kramar från Sandhamn där vi står nu. 3 M

  SvaraRadera
 6. Vi ska nog spela petanca till helgen. Nåde dom andra om jag inte får vinna!
  :-D

  SvaraRadera
 7. Längtar tills vi kan sätta ut tvätten!
  Märker att jag varit dålig på att kolla bloggen, vilka vackra färger på Bougainvillean, den oranga blev min favorit direkt. Fint fotat.
  Kram

  SvaraRadera