Husbilen Ellen

Husbilen Ellen

tisdag 5 februari 2013

Mera bad

Idag har vi badat i två omgångar. En mitt på dagen och så en gång i kväll. Härligt att känna vattenmassagen mot kroppen. Vi blir riktigt skrynkliga. Det är tur vi har ansiktet över vattenytan, för vi har tillräckligt med livslinjer ändå.

Vi har också promenerat och bland annat besökt den andra campingen här i området. Där hittade vi två svenska par från Uddevalla. Vi delade en del erfarenheter med varandra. Annars var det mest tyskar där också.

Idag blir det inga bilder. Nätet här är om möjligt ännu sämre än på Camping Bahia. Det tog ett par timmar att lägga upp bilderna igår och det ids jag inte sitta med idag.

I morgon fortsätter vi, men just nu har vi inte klart för oss hur vägsträckningen blir.

5 kommentarer:

 1. Jag tyckte också att wifin i Spanien var katastrof. Det är bara att välja camping efter vad som bjuds i hifi väg;-)

  SvaraRadera
 2. Det är väl konstigt att de inte kan fixa tillräcklig internetuppkoppling när det finns så mycket annat som är bra. Verkar lite eftersatt på en hel del sätt. Vi har ju kört med eget mobilt bredband på de platser vi varit och det är oftast skönast. Men för de priserna som de tar borde det ingå snabbt wifi kan man tycka. Men man får ta det andra som är positivt istället. Kroppen mår nog bra av de sköna baden och egentligen är det viktigare, eller? Kram 3 M

  SvaraRadera
 3. Säkert underbart skönt för kroppen med de varma baden :)
  Ska bli spännande att se var nästa inlägg skrivs...
  Kram

  SvaraRadera
 4. Det är så trevligt att få "följa med" på er resa.Jag är riktigt avundssjuk. Har redan tjatat öronen av lilla gubben om en husbil...men jag fyller inte jämt än på ett tag. Jag har saknat dig på torsdagarna, vi ska börja igen - snart!!!
  Kram och sköt om er.
  Miko från Torsdagsgruppen.
  Ps helt söker på att de andra i gruppen hälsar till dig!!

  SvaraRadera
 5. Mera bad................
  det låter trevligt!

  Det enda jag kan säga är mera snö!

  Två decimeter blötsnö senaste dygnet!

  Lev väl!

  SvaraRadera