Husbilen Ellen

Husbilen Ellen

söndag 12 maj 2013

Utflyktsvägen 4, åter i Norrköping


Utflyktsvägens sträckning är Åby utanför Norrköping till Södertälje. På vår återväg från Södertälje till Norrköping for vi in i landet och sov en natt i Rejmyre, innan vi fortsatte till 2-årskalas för Noelle i Finspång i går. Mycket släktingar och vänner träffades där till lunch med smörgåstårta. Många presenter blev det. Tur att det fanns lite äldre barn på plats, som kunde hjälpa Noelle öppna paketen. För henne räckte de först öppnade presenterna, som hon började leka med.


Kungsängsliljorna i trädgården lyste upp och får symbolisera en vacker och trevlig dag. Vi blev kvar och åt grillat på kvällen. Så sov vi gott i husbilen innan vi fortsatte hemåt idag.

Vi packade ur husbilen och hann tvätta ett par maskiner innan vi besökte Suzanne. Där bjöds vi på en god ostbricka. På hemväg njöt vi av det vackert blommande körsbärsträdet, som finns på vår grannfastigheten.


Fler helgbilder finns hos Marit

10 kommentarer:

 1. Finns det vita körsbärsträd också - det visste jag inte! Gud vad man lär sig på bloggarna!
  Kul att återigen följa era hjulspår:-)

  SvaraRadera
 2. :) Det låter som en alldeles ypperlig rundtur! Och vilka blommor!! Alla dessa blommor gör en människa glad :)

  SvaraRadera
 3. Kungsängsliljor är såå vackra, vilken lycka att ha dem i trädgården! Vilken mysig helg du har haft!

  SvaraRadera
 4. Visst kan barnkalas vara roliga även för oss vuxna. Det är så mysigt att se ivern och glädjen när paketen kommer fram. Då finns det också hur många hjälpvilliga händer som helst, alla vill snabbt få av pappret på paketen, härligt. Lika härligt är det med alla denna blomprakt som på nolltid slår emot oss denna tid på året. Svårt att hinna med att ta in allt, skulle liksom paketöppnaren behöva assistans. Kram, 3M

  SvaraRadera
 5. Vilka trevliga turer ni tar!
  Den här var väl ändå lite speciell då den innehöll ett tvåårskalas.
  Kungsängsliljan är underbar. Jag har tyvärr bara vita. Gav bort en stor perenn för ett par år sedan och då råkade alla de lilafärgade följa med bland rötterna...men mottagaren blev glad och det är ju alltid något ;-)
  /maria

  SvaraRadera
 6. Tack för att vi fått följa med på er trevliga tur!

  SvaraRadera
 7. Trevliga turer ni är ute på !!!
  Vackra blommor med på er färd..


  Ha det gott....

  SvaraRadera
 8. Härliga turer och många händelser ! Blir faktsikt lite avis över alla aktiviteter ni hunnit med ;-) Kul för oss andra att du delar med dig. Verkligen en fin bild på körsbärsträdet! Ha en skön fortsatt vecka önskar jag er från Malta.

  SvaraRadera
 9. Rolig tur, ha en trevlig vecka!!

  SvaraRadera