Husbilen Ellen

Husbilen Ellen

måndag 3 juni 2013

Halmstad


Efter en morgonpromenad i Hjo åkte vi till Tidaholm. Vi parkerade vid Vulcanön och hade tänkt ett besök på museet. Det blev inget besök, då museet håller stängt på måndagar.


Oxeln blommar vackert!


Vi fortsatte väg 26 söderut - Nissastigen. Vi stannade till på en rastplats, Isaberg. Där var en skolklass med ungdomar och deras lärare. Många utmaningar för att komma i det kylslagna vattnet, men så småningom var flertalet  i vattnet. Det vi reagerade på, där vi satt vid strandkanten, var ungdomarnas ljudnivå. Jag vet ju att dagisbarn hörs, men det är ett intet mot tonåringar. Undrar hur deras lyssnande kommer att utvecklas.


Så småningom kom vi ner till Halmstad. En solig dag, men vid stranden blåser det. Vi var inte ensamma, men det var ingen trängsel. De som kom ner till stranden, gömde sig bland sanddynerna, för att göra en snabbutflykt i vattnet och så upp igen.


2 kommentarer:

  1. En rundtur på hemmaplan är inte helt fel heller... bara lite mindre exotisk;-) Å det finns inga tapas och humrar till en billig peng heller;-)

    SvaraRadera
  2. Det där är lite "hemma" för mig, även om jag sällan är i Halmstad nu. Hela min släkt (på både mammas och pappas sida) kommer från Halmstad och jag var där varje sommar när jag växte upp. Mamma har fortfarande kvar sommarstugan i Tylösand och mina kusiner och andra släktingar bor i Halmstad.

    SvaraRadera