Husbilen Ellen

Husbilen Ellen

söndag 23 juni 2013

Skutesjön - tack för den här gången


Det finns många hustomtar på Skutesjön, både små utplacerade och större rörliga och serviceinriktade. Vi har haft en jätteskön helg på Skutesjön!Två sådana här gasoldrivna mygg-och knottfällor på området, har också bidragit till det. De gjorde att vi inte behövde sitta och vifta i luften utan kunde ägna oss åt att njuta av tillvaron.

I går kväll och i natt har det kommit regnskurar, men en del av oss samlades trots det vid puben och hade en trevlig stund tillsammans. Där fanns nygräddade våfflor med grädde till kaffe eller öl och varmkorv. Sugna blev vi av dofterna, så med tiden blev vi tämligen mätta.


När vi suttit vid ett av borden ett tag, upptäckte Lennart den här lappen! Så klart att den måste dokumenteras. Det är inte ofta jag kan bräcka Lennart, när det gäller generella kunskapsfrågor!


Senare på kvällen fick jag förstapriset av Bosse - en fin vit vindjacka.


På jackans rygg finns mottot Skutesjön Mötesplats för Husbilsfolk.


Det kan vi skriva under på!

Under helgen har vi fått en del tips på fina platser att besöka i Dalsland. Dit har vi tänkt oss så småningom under den här resan, men först blir det en tur till Grimeton - ett av de svenska världsarven som finns med på UNESCOs lista. Bilder därifrån kommer i morgon!

7 kommentarer:

 1. Grattis till priset!
  Såg dig, men kände inte riktigt igen dig.
  Ha en trevlig resa hem.

  SvaraRadera
 2. Hej vad kul med en vinst! Ni verkar haft mysigt!

  SvaraRadera
 3. Stort GRATTIS till den vinsten! Är impad över dig måste jag säga! Ha en fortsatt fin resa Sverige runt!

  SvaraRadera
 4. Stort GRATTIS till vinsterna i samband med tipspromenaden.

  SvaraRadera
 5. Grattis! Här har vi umgåtts med barn och barnbarn.

  SvaraRadera
 6. Grattis till vinsten, en fin jacka som du bär upp lidelse utmärkt. Visst kan man på dett sättet göra reklam för Skutan. Kram, 3M

  SvaraRadera
 7. Grattis till första platsen. Förstår att ni har haft det bra på Skutesjön, synd att vi inte kunde träffas när ni ändå var i våra trakter...men. men det blir fler tillfällen

  SvaraRadera