Husbilen Ellen

Husbilen Ellen

tisdag 9 juli 2013

Vardag i Norrköping


Vår midsommarresa tog slut i går efter en del kringelikrokar. Sen i torsdags har vi varit i Finspång hos Anna med familj.


Jag och Noelle har gjort en hel del sandtårtor, liksom lastat och tömt traktor med släp. Fuktig sand är kul. När solen torkat den för mycket, använde vi vattenkannan. Lillebror har sovit i vagnen eller suttit med i mitt knä.


Anna har flyttat växter och skrapat gammal målarfärg, medan Patrik och Lennart målat på huset, flyttat och rengjort plattor och som


slutspurt på de här dagarna fällt äppelträd och syrenbuskar.


Huset ska dräneras om och häck planteras, så det är en massa förberedelsejobb.


När lövkronorna  kom bort, blev det en hel annan både utsikt och insyn.


En kväll for Anna, Noelle och jag till Risinge kyrkogård och besökte Kjells gravplats.

Det har varit sköna dagar tillsammans, även om kroppen nu behöver några dagars vila. Vi är inte vana med så mycket fysisk aktivitet längre.

9 kommentarer:

 1. Så du behöver vila efter allt bakande av sandkakor. Det ska jag komma ihåg när jag lagar mat nästa gång;-)
  Ser redan nu fram emot er nästa tur - vart den nu kommer att leda er:-)

  SvaraRadera
 2. Kroppen säger ifrån lite med åren!

  Lek med barnbarn och flyttning tar på krafterna!

  Vi ägnar oss mest åt att kasta!

  Lev väl!

  SvaraRadera
 3. Det blev en riktigt härlig tur det där... delvis i samma trakter som vi var i. Hur roligt det än är, så har man inte samma ork som förr och barnbarnens energi tycks aldrig ta slut. Skönt då att komma hem och vila ett par dagar :)
  Ha det gott!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Ja nog kan barnbarnens lekar ta energi från oss. Så roligt att träffas och leka med dem, men också så lugnt och skönt när de åkt. Ja det känns att man inte har samma ork längre, Härlig tur ni gjort alltid kul att "följa med" på andras resor och samla på tipsen man får.

  SvaraRadera
 5. Härlig långtur för er,vi är också ute på en ljuvlig Bobilstur !!!
  Det är livet det se,helt fantastiskt skönt....

  Ha det gött/Kram

  SvaraRadera
 6. Vilken fin resa ni varit ute på! Det har varit intressant att få följa med via bloggen! Själva åker vi till Öland på lördag med yngste sonen och hans flickvän.

  SvaraRadera
 7. Med hus och trädgård finns alltid något som behöver åtgärdas eller ändras. Kul att efteråt se en bild över genomförd resa. Ska kolla om det är möjligt med vår körjournal.

  SvaraRadera
 8. har nu läst ifatt hela eran resa :) härligt att få uppleva så mycket och det blev ju en rejältur med avslut i trädgårdsarbete :)
  Vila efter en semester behöver man alltid, jag brukar säga att man behöver en vecka till efter det att semestern är slut ;)

  SvaraRadera
 9. Det var ett skönt avslut på en härlig resa. Att då umgås med barn och barnbarn. Det ger en tillbaka lite av den energin som smugit ut. Kan vara en perfekt avslutning på er helt fantastiska resa. Men så behöver allt lite lugn omkring sig för att gå ner i varv igen. Med så många intryck och upplevelser som ni haft är det många tankar att sortera. Men ljusa minnen också. De behövs också senare i år när vi sätter oss till ro. Men ni är säkert ute på spåret snart igen. Ha det så bra! Kram 3 M

  SvaraRadera