Husbilen Ellen

Husbilen Ellen

lördag 30 november 2013

Albufeira

Igår blåste rätt bra på ställplatsen i Forte Santa, så det var inte skönt att vara ute där, därför beslutade vi oss för att fara vidare. Resan gick till Albufeira. På vägen stannade vi och fyllde på gasol. När vi kom till gasolplatsen åkte Eva o Hasse i Latadar därifrån. 


Strax innan vi svängde ner till ställplatsen var det marknad med tivoli. Ridande poliser fanns på plats, liksom andra. Vi fick en plats på ställplatsen. Hälsade på andra svenskar innan vi tog en tur på marknaden. Som du förstår, var det svårt att hålla Lennart därifrån :-)
Det var samma typ av marknad, som i Forte Santa, så det var snabbt genomgånget. Däremot har vi hört marknaden och så kommer det att vara hela helgen.


Resten av gårdagen och dagen har vi njutit i solen med avbrott för att ta några promenader. En tur gick till affären, Continente.


Här var julgranen dekorerad och klar.

8 kommentarer:

 1. Hoppas ni kommer att trivas i Albufeira. Vi tyckte att det var en väldigt fin "by" och perfekt för dagsutflykter om man tröttnar. Där hittade vi ett suveränt indiskt matställe nere i en "grotta" direkt vid stranden. Undrar om det finns kvar...

  SvaraRadera
 2. Säger som jag sa i fjol när ni var på rull:)...lyckos er som får vara där i värmen. Tänk att ni har julgran där oxå:) Jag har tappat min blogg domän. Om du vill följa mig..gå in på : Vardags-glitter.blogspot.se. Hoppas vi ses:) Kram

  SvaraRadera
 3. Det ser skönt ut i solen. Här hemma har vi 7° varmt nu 07:32, så vintern låter vänta på sig.
  Snön kan vänta till jul och nyår och över barnens februarilov.
  Stora varma kramar till er båda
  Önskar
  Gerd o Lennart

  SvaraRadera
 4. Vi har D vitaminbrist!!! Det slipper ni! Bra!

  SvaraRadera
 5. Märkligt att det fortfarande finns och lönar sig att åka runt med marknader och sälja en massa tingeltangel. Önskar er en trevlig första advent.

  SvaraRadera
 6. Vi hade i alla fall tur med vädret!

  Lev väl

  SvaraRadera
 7. Jag tycker det är kul att följa era resor, för att du oftast har med en karta, så man vet vart ni är. Vad roligt att det finns julgranar, men kanske vill ni undvara dem. Kram & Ha det gott.

  SvaraRadera
 8. Ni ska veta att vi följer er resa. Vi har ju inte haft tillgång till internet hela tiden, men vi tar igen läsningen när vi har tillgång. Själva är vi nu på campingen Torre del Mar i stan med samma namn (öster om Malaga). Idag var det adventskaffe här bland svenskarna. Det var långliggarna som stod för det! Vi blir kvar tills vi flyger hem 17 dec från Malaga. Sen kommer vi tillbaka 7 jan och då blir det nog spanska sydkusten och så småningom upp mot ostkusten. Må så gott// Kramar från Lizzy o Ove

  SvaraRadera