Husbilen Ellen

Husbilen Ellen

onsdag 20 november 2013

Silves


På morgonen tog vi en tur upp till stan och handlade en del grönsaker på saluhallen och gjorde ett besök på postkontoret.


På återvägen fotograferade jag några fina papegojblommor.


Visst är de fina?

Sen var det dags att bryta upp från Alvor, för den här gången. Det blev ingen längre sträcka vi for. Vi tog kustvägen in till Portimao. Där fyllde vi på gasoltankarna och handlade en del på Lidl. Sen åkte vi direkt upp till Silves, där vi står på en stor grusplan tillsammans med en massa andra husbilar.


Vi började med te och macka i solen, innan vi tog en kortare tur in i staden. Det var siestadags.


Kopplingspunkter ser annorlunda ut här mot hemma.


På em var vi med och spelade boule tillsammans med en del andra svenskar. Här är det Gunillas tur och Kerstin och vi väntar på vår tur.


Ulla var snäll och tog en stilstudie på mig. Skuggorna är om möjligt ännu läckrare!!!! Resultatet var för  mitt lag lika nedslående som matchen Sverige - Portugal, som vi var och tittade på i en bar tillsammans med några andra svenskar. Lennart var något mer kaxig över bouleresultatet. Men det blir säkert revanschmöjligheter.

7 kommentarer:

 1. Så fint det ser ut!
  Ni verkar ha det hur bra som helst.
  Kram, Ingrid

  SvaraRadera
 2. Verkar trevligt där nere i Portugal med allt ni tar er för !!!

  Ha det fortsatt gott....Kram

  SvaraRadera
 3. Du behöver inte fråga om blommorna är vackra, de är underbara. Mitt i vår julrusch försöker jag drömma mig bort, dit ni är i södra Portugal. Hoppas jag också kan åka dit, vad det lider och glömma julen hemma.

  SvaraRadera
 4. Ser ut som ni har spelat förr!
  Mv
  Nisse & Birgitta

  SvaraRadera
 5. Ja ni var ju på rätt - jag menar helt fel ställe igår kväll för att bli totalt förnedrade. Har fortfarande inte kommit över faktum att Sverige för första gången sedan 1990 (tror jag) inte kommer att vara med i ett VM. Men grattis till Lennart och boulevinsten;-)

  SvaraRadera
 6. Tror säkert du tar revansch på Lennart ganska snart... du har en proffsig stil :)
  Ni ser ut att ha det väldigt bra...
  Ha det fortsatt gott!

  SvaraRadera
 7. Papegojblommorna är fina!

  Lev väl!

  SvaraRadera