Husbilen Ellen

Husbilen Ellen

onsdag 29 januari 2014

CFS Marbella - Ricón de la Victoria


Idag blev det en kustnär resa. Vid 2-tiden på efternatten började det droppa på taket. Det kom skurar till och från, men slutade framåt morgonsidan. Vi lämnade Lidl innan de öppnade portarna, men vi handlade under gårdagen, så det var gjort.


Vi åkte en kort sträcka motorväg förbi Marbella och så svängde vi ner på A7. Vi funderade på Fuengirola och dess "ställplats". Vi åkte hela strandpromenaden, men hittade den inte. Solen bröt igenom lite grann.


Efter Fuengirola stannade vi på en stor parkering. Där blev det kaffe. För ett år sen stod vi på samma parkeringsplats, men då var vi på väg åt andra hållet. Härifrån tog ja ett foto mot Fuengirola. Efter Torremolinos svängde vi ut på motorvägen igen och rundade Malaga. Nu hade vi siktet inställt på Ricón de la Victoria.


Efter en stund återfann vi Siw och Leif, samt några andra svenska husbilar. Innan vi satte oss vid bilarna, hann vi med en tur på marknaden. Det resulterade i att dagens huvudmål blev blomkål med ostsås och Bratwurst. Det smakade så bra att vi blev lite trötta. Men vad gjorde det. Det var ju siesta-tid.


Efter någon timme i solen kom det mer moln och vi konstaterar ännu en gång att det är solen som är varm, utan den är vinden från havet kall. Men även inifrån Ellen har vi en otrolig utsigt över medelhavet!

9 kommentarer:

 1. Tack för senast!

  Vet var ni är, åkte förbi där på väg till Nerja för en tid sedan!

  Hoppas ni sov gott i natt trots regnet!
  Bra när det regnar på natten och solen skiner på dagen!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Än en gång - härliga bilder! Å kall och kall är relativ kan jag säga. Här fryser vi häcken av oss i isvindarna.

  SvaraRadera
 3. stellplassen i Fuengirola ligger midt i byen der ble vi bortkjørt av policen å dom skulle se passet .Vi fikk bare stå der på dagen inte sove i bilen ,men vi stod der i fjor å da var det ok.

  SvaraRadera
 4. Vad mycket svenskar ni träffar. När vi var i Marbella sommartid, såg vi bara en svensk registrerad bil och han körde så fort, att det gick inte prata med honom. Kram

  SvaraRadera
 5. När man är på resa känns det som att man känner svenskarna så väl...dom man inte träffat förut:). Men det är det som jag gillar så mycket. Kanske man ses igen. Det är kanske så det är för er. Måste bara få fråga dej vilken karta du använder när du så fint visar vart ni kört. Jätte smart, då har du själv kvar och kan titta igen vart ni kört:-) Fortsätt ha det skönt. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lennart sparar spåret som blir på Garmin-GPS´n. Sen för han över det på datan och jag kopierar och klistrar in på bloggen. Elisabeth

   Radera
 6. Åh va smart:) då ska jag se om vi kan klistra så oxå:-). Tack. Kram

  SvaraRadera
 7. Härligt att kunna sitta ute i solen :) Det gör vi inte här kan jag lova - snön yr och det är inte det minsta skönt...
  Kram

  SvaraRadera
 8. Vilka härliga bilder och namnen på platserna ni körde igenom är ju kända orter. Torremolinos, Fuengirola, Marbella känner nog de flesta svenskar i min ålder till, för det var väl bland de första charterplatser man åkte till förr i tiden.
  Kram, Ingrid

  SvaraRadera