Husbilen Ellen

Husbilen Ellen

måndag 20 januari 2014

Promenader

Idag var Lennart feberfri, så han vågade sig ut på promenad, även om det var grått och lite småruggigt på förmiddagen. Innan vi gick sa vi hej då till Siw och Leif, som reste mot Spanien och El Rocio. Där var vi förra resan.


Vid småbåtshamnen har man hållit på att muddra ett par dagar.


De hade hjälp av en dykare/grodman.


Lennart sökte geocacher och jag fotade blommor. Den här blomman växer på en stor buske, men den påminner om en som min mamma hade som krukväxt och då kallade för blommande lönn. Den ser ut som en överblommad hibiskus, men slår aldrig ut som den, utan håller mer den här slutna formen.
Vi passade på att gå till Pingo Doce och handla samt äta en god lunch, när vi var ute.


På eftermiddagen kom solen åter fram och vi lockades ut på ännu en promenad. De 10.000 stegen är avklarade med råge.


Tillbaka vid ställplatsen höll man på att lasta in nät och annat i en fiskebåt, så vi tror de ska ut till havs.

5 kommentarer:

 1. Inte kul att bli förkyld eller sjuk när man är på resande fot. Ser ut att finnas många fritidsbåtar i hamnen. På landet finns inte någon båt kvar vid bryggorna.

  SvaraRadera
 2. Förväl att febern släppt, yar på krafterna o ha feber, hoppas den ej återkommer m a p de 10'000 stegen. Den där blommande lönnen är väldigt vacker, min farmor hade en sådan i lusthuset som hade is på enkelrutorna om vintern ;-)

  SvaraRadera
 3. Så skönt att höra att Lennart kryat på sej! Ha det fortsatt fint!

  SvaraRadera
 4. Skönt att ni båda är pigga igen. Vilka fantastiska blommor ni hittar. Kram

  SvaraRadera
 5. Skönt att Lennart är frisk igen! Å 10 000 steg är bra jobbat! Den där blomman är suveränt vacker. Dessutom skulle jag nog bjuda in mig själv (= våldgästa) den där fiskebåten och fråga om jag fick följa med på en fisketur. Tänk dig äventyret och nyfångad fisk - mums!

  SvaraRadera