Husbilen Ellen

Husbilen Ellen

onsdag 26 februari 2014

Promenader i Roquetas de Mar

I morse for Marita och Rolf vidare, så ny finns endast Ellen kvar på "svenskgatan". Platserna fylldes snabbt av en österrikare och tidigare kom en tysk bil, så nu kan vi verkligen underhålla tyskan.


Efter förmiddagsfikat tog vi en promenad upp i staden. Vi kom bl.a. i närheten av tjurfäkningsarenan, när Lennart sökte geocacher. Vi fortsatte strosa runt bland de centrala gatorna, innan vi drog oss ner till havet.


När vi var hos Lena och Jan igår fick vi tips om Tapasbar Aurora, och den testade vi. Först räkor i sås på potatishalvor. Det var gott, men vi behövde ytterligare tapas och då blev det för mig


fish and chips och Lennart tog kycklingsbitar i curry.


Sen var vi definitivt mätta. Under tiden hade vi en underbar utsikt över havet i solskenet. Åter vid Ellen satt vi ute i solen och lyssnade på böcker, samtidigt som vi löste korsord. Bättre än så här blir det inte!!

7 kommentarer:

 1. Ni har blå himmel, vi åkte igenom en regnskur i dag!
  Vi fick dock lite sol på oss på eftermiddagen.

  Kram

  SvaraRadera
 2. Man ska njuta av pensionärslivet :) Lyser solen från klarblå himmel och man har havsutsikt så är det ju ännu bättre. Nästa vecka är det vår tur att röra på oss. Ha det gott.

  SvaraRadera
 3. Sista meningen skriver jag verkligen under på - bättre än så här kan det knappast bli.

  Sorry jag dreglar både över maten och "inramningen".

  SvaraRadera
 4. Kul att se att ni mår bra i solen med mycket god mat. Jag är nog lite avis.
  Här är det grå grå +ca 3°C så håll er kvar i Spanien ett tag till.
  Med bästa hälsningar och kramar från oss.
  Gerd o Lennart

  SvaraRadera
 5. Trevligt ni hittat vår favobar, ja utsikt o tapas där är svårslagna o man kan sitta hur länge som helst, dom har fri WiFi också! I morgon fredag ca kl 12 är vi garanterat där o njuter en Gambas y salsa, ev även en Chicken Gouchon (kycklingfiléer) med pommes, står tyvärr ej på menylistan!

  SvaraRadera
 6. Vilka livsnjutare ni är. Jag förstår att ni stortrivs. Kram

  SvaraRadera