Husbilen Ellen

Husbilen Ellen

lördag 1 februari 2014

Ricón de la Victoria


Tro det eller ej, men idag har jag varit ute och gått utan kamera! Känner nästan av abtinens. Men ni får några av gårdagens bilder, som inte ville upp då. Härr är stor del av stranden här.
Just nu kl 17:05 har vi 19,1 gr  i skuggan och solen skiner fint. Men vi har fortfarande vind. Det finns också en del moln, som täcker solen till ochfrån.


I går promenerade vi utefter promenadstråket mot Malaga. De har gjort promenad- och cykelväg, där det tidigare gått ett järnvägsspår. Fiffigt! Här är vi på väg in i första tunneln.


Istället för att ta snabbaste vägen genom tunnlarna, kan man följa anlagda "trottoarer" med träräcken utefter vattnet.


Är man inte nöjd med att bara gå, springa eller cykla, så kan man träna på "maskiner" som finns på olika ställen utefter vägen.


Här är den mindre sandstranden och bukten i La Cala del Moral. Där är mer lä än i Victoria, men finns heller inte så mycket att göra där.

En skön promenad blev det igår. Idag har Siw, en husbilsvän och jag gjort stan. D.v.s. att vi kollat på en del butiker. Några påsar var hade vi med hem. Både Lennart och Leif var nöjda att få sitta utanför husbilarna.

6 kommentarer:

 1. Det är nog i regel så att herrarna är tacksamma om de slipper gå med i butikerna, men det finns undantag. Min svåger är en riktig shoppare och syrran vågar nästan inte släppa honom lös på egen hand.
  Ha en skön helg!
  Kram, Ingrid

  SvaraRadera
 2. Jag längtar mer och mer för varje dag att komma efter. Kram

  SvaraRadera
 3. Finfina vyer, med varma kläder är det fortf vackert, inte alls fel med förvårväder, säger vi som just kom in från en härlig havspromenad. Ha det forts bra!

  SvaraRadera
 4. Vilken vacker strandpromenad! Spanjorerna är verkligen världsmästare på att anlägga tilltalande och varierade strandpromenader, där nå't för alla finns. Kul tycker jag! Å rent är det också!
  Förstår att era män föredrog att sitta utanför husbilarna. Shopping är liksom ingenting för dom - jag vet, maken min hade gjort era män sällskap;-)

  SvaraRadera
 5. Strandpromenaden var verkligen fin. Och husen på klippan - vilket läge!

  SvaraRadera
 6. Härligt ser nu ut att ha det och trevliga vänner. Hälsa dom. Själv är jag i Nabben och brottas med tö och slask, medan Mona njuter av livet i Turkiet. Ha det gott. Kram, 3M

  SvaraRadera