Husbilen Ellen

Husbilen Ellen

lördag 15 februari 2014

Sol, lugnt och skönt


Solen och värmen gör att bananblomman tappar blad och bina kommer fram till det rödgula, som  jag antar innehåller nektar.


Jag hade svårt fånga insekterna, men kronblad och pistiller är fina. Kul att följa den här blomman dag för dag.


Igår blev det i mesta laget med sol, så idag håller vi till en del under markisen. Jag virkar hals- och ärmkanter på en stickad jumper. Den blev färdig idag!
På em blev det en stunds samling på gräsplanen. Idag var det min tur att ta emot gratulationer. Det blev ingen musik, då Jalle farit vidare.


Lennart och jag gick en tur in till stan och Lennart sökte en geocach, utan att hitta den.


Vi fortsatte in till centrum och stannade på en restaurang och åt en god middag. När vi  närmade oss ställplatsen hördes musik. Det var Roland, nu tillsammans med Berry, som spelade. Man kunde ana en ring av människor, som satt i mörkret och lyssnade eller sjöng med.

6 kommentarer:

Freedomtravel sa...

Ser härligt ut med sol och värme! Här i Sthlm är det grått och regnigt! SV: Nja Morelon är ju lite extraordinär att visa på bild. Fast jag håller helt med dig. Vi vill inte ha en så stor bil. Då försvinner lite av frihetskänslan. Det blir både svårare att köra och svårare att parkera. Faktum är att den bilen vi fastnade allra mest för var Adrias nya van – betydligt mindre med andra ord! Vi kan inte ha en van eftersom vi behöver fyra sovplatser, men jag gillar idén!

franks reiseblog sa...

ser ni har det fint i spanien med sol å varmt...her i Marocco har det varit veldig varmt noen dager nu.På mandag kjører vi mot tafraoute å der skulle det bli litt regn et par dar kram fra oss

Matts Torebring sa...

Första gången jag ser en bananblomma. Fantastisk blomma och foto. Kram.

BP sa...

Älskar den där bananblomman, den är så himla vacker! Hade inte sett en sådan heller innan jag såg den hos dig!
Å eftersom du verkar fylla år idag - stort GRATTIS! Å att fira sin födelsedag i det härliga vädret är ju bara den bästa födelsedagspresenten tycker jag:-)

Kors och Tvärs sa...

Grattis till dej med! Du ser ut att ha fått en härlig dag
Kram

Ama de casa sa...

Grattis! Du ser så glad och pigg ut - måste vara det perfekta stället att fira sin födelsedag där :-)