Husbilen Ellen

Husbilen Ellen

tisdag 24 juni 2014

Mot Uppsala och Kapellskär


Idag for vi norrut till Uppsala. Det var en del vägarbeten och omläggningar, så det tog extra lång tid dit.


När vi satt och åt lunch i husbilen på en parkering vid Strängnäs kom Berith och Lasse. De hade parkerat på andra sidan vägen och upptäckte då Ellen. Det var riktigt kul. Senast sågs vi i Santa Pola under säsongen 2012-13.


I Uppsala tog Gudrun emot oss med kaffe och dopp. Senare for vi gemensamt ut till hennes särbo Rolf. Där blev det en god middag och trevlig samvaro innan vi for vidare till Kapellskär.


Även på den vägen var det en del vägarbeten, men nu var det inte mycket trafik, så det gick smidigt.

9 kommentarer:

 1. Hej på er
  Tack för en trevlig pratstund och vägtipset, hittade lätt innervägen. Just nu är vi i Trosa och kommer att fortsätta om någon dag.
  Lasse & Berit

  SvaraRadera
 2. Vi har ju alla hört uttrycket "det är en liten värld" och det stämmer ju verkligen - dels ert möte med Lasse och Berit i Strängnäs och för ett år sedan i Santa Pola - och dels vårt möte med er på en busshållplats i Benidorm i vintras - det är en liten värld...!!!

  SvaraRadera
 3. Härligt att ni är ute på rull igen. Visst är det skönt att köra lite senare då det är mindre trafik. Vi kom hem efter midsommar vid 23 tiden och var så gott som ensamma på vägarna, vilket inte är vanligt i Stockholmsområdet!
  Fint du målar Elisabeth, du är duktig med olika tekniker.
  Ha en fortsatt trevlig tur.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Önskar er en trevlig resa i vårt grannland i öster...

  SvaraRadera
 5. Hej,kul att få följa med till Finland,där har jag inte varit.Väntar på nästa upplevelser från er.Ha det bra

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skulle vara kul veta vem du är. Ett förnamn?

   Radera
 6. Härligt med husbilsvänner vart man än far i världen kan man stöta på bekanta ;-) Misstänker vi är ganska många som övervintrar i Spanien numera som dessutom bor i Sv ;-)

  SvaraRadera
 7. Att ge sig ut på vägarna i Sverige vid den här årstiden betyder vägarbeten, tyvärr. Men om man inte har några tider att passa spelar det ju egentligen ingen roll.

  SvaraRadera
 8. Tack alla! Fortsättning följer. Elisabeth

  SvaraRadera