Husbilen Ellen

Husbilen Ellen

onsdag 13 augusti 2014

Augustifestival


Idag är det lite extra med folk på stan. Det är Augustifestivalen som har börjat. Flera ballongförsäljare och tivoli vid Kristinaplatsen.


I kväll gick jag iväg till Vasaparken. Lennart tog det lugnt hemma efter att ha pysslat om Ellen under dagen. Lennart har satt dit ytterligare 100 W solceller på Ellen, så nu ska vi klara vintern med lägre solvinkel.
Det var en solig och skön kväll. Många hade med filt eller stolar. Symfoniorkestern spelade och Janne Schaffer var solist.


Himlen mörknade mer och mer. Vid 19:40 blev det en fin regnbåge på himlen. Några minuter senare började det regna.Många hade med paraply. Jag sökte mig in under taket till en temporär korvkiosk. Jag höll ut och lyssnade på det trevliga programmet till slut. Det blev filmmusik ur LIFE, musik som symfoniorkestern spelat in till Kolmårdens delfinshow, men det blev också musik av Björn J:sson Lindh. På hemvägen fick jag en del droppar på mig.

4 kommentarer:

 1. Vi planerar ett besök i helgen!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Visst är det ändå härligt när det händer nåt i stan....och musik det mår alla bra av. Såg mysigt ut med så mycket folk o med musiken. Kram

  SvaraRadera
 3. Det var ju synd att kvällen blev blött med tanke på storpubliken som hade samlats.

  SvaraRadera
 4. Det såg ut som många trotsade regnet i alla fall och stannade kvar. Vädrets makter rår man inte riktigt på.

  SvaraRadera