Husbilen Ellen

Husbilen Ellen

lördag 20 december 2014

Julbröd


Vi har inga lussekatter. Den traditionen finns inte här och jag tog inte med något saffran, så jag behöver inte baka. Däremot har vi annat julbröd. Det är mycket syltade frukter, som dekoration ovanpå och som små bitar inuti brödet. Vi prövade en bit till förmiddagskaffet.


Senare gick vi ner till gamla stan tillsammans med Siw, Leif, Mona och Mats. Rosen fanns i en trädgård på vägen. Vi tittade in i en del butiker. Männen väntade in oss kvinnor på en bänk utanför restaurangerna vid strandpromenaden. Där åt vi sedan hamburgare.


På hemvägen tog vi rulltrappan upp till terrassen.


 Fetbladväxternas blommor är vackra.


Hemma igen blev det en stund i solen.

Tidigare inlägg från Albufeira

7 kommentarer:

 1. Härligt att kunna ta rulltrappa i uppförsbackarna! och jösses så skönt det ser ut där i solen!!
  :)

  SvaraRadera
 2. Ni har det verkligen jättefint och kan sitta ute och mysa i solen, vi hade sol idag men inte satt vi ute i shorts inte.
  Trevlig 4:e advent
  Kram

  SvaraRadera
 3. Det Julbrödet hade jag köpt utan att fråga om någonting, det såg så jättegott ut. Och vackra blommor som vanligt. En julekram

  SvaraRadera
 4. Vi har också provat julbrödet. I Spanien får man också motsvarigheten till mandeln i julbrödet. Ni ser ut att ha det varmt och skönt i solen. :) Hälsa de andra i sällskapet.
  Trevlig fortsättning på advent.

  SvaraRadera
 5. Ser mumsigt ut - jag gillar också syltad frukt. Jag har lagt märke till gångmattan, som måste beträdas innan man går in i Ellen - himla smart - då det inte blir så mycket skräp indraget.

  SvaraRadera
 6. Har Fetbladväxten börjat blomma.......vårrtecken?

  Trevlig Advent!

  SvaraRadera
 7. Brödet så annorlunda spännande ut. Så härligt ni har det i solen!

  SvaraRadera