Husbilen Ellen

Husbilen Ellen

fredag 13 februari 2015

Strandpromenad vid Sanlúcar de Barrameda


I morse var det disigt,men så kom solen och det blev intensivt blått över vattnet. Azurblått är nog ordet. På håll är det inte riktigt klart utan det ligger kvar ett soldis.


När vi kom till nästa by, gick vi upp på en kulle och tittade tillbaka mot Sanlúcar de Barrameda. Här är stan och nationalparken insvepta i dis medan resten badar i sol.


Visst är det fina kontraster?


På stranden låg kvar maneter, som inte hann med när vattnet drog sig ut till havs.


Med  hjälp av två traktorer spred man ut sand, som drivits ihop av vinden.


Nyss bar de stora orangea frukter ochnu blommar träden igen!

Vi har suttit ute och njutit i solen, förutom under någon timme då en fuktig dimma drog in från havet. Lika hastigt som den kom, så försvann den.


I kväll har det kommit många husbilar till ställplatsen. Kl 18.30 var jag ute och räknade bilarna. Då var det 102 husbilar. Det kommer säkert att bli en förtätning över helgen och förmodligen redan i kväll.

Tidigare inlägg från Sanlúcar de Barrameda

4 kommentarer:

 1. Drömbilder - bortsett från den äckliga maneten;-)
  Tänkte på två saker:
  Helena och Peter är i Tarifa, inte så långt ifrån er faktiskt. Ska ni träffas? De ska ju fortsätta österut.

  Åsså en sak till: Din Lennart gillar ju motorsport. Han/du vet väl att ni bara är ett stenkast från Jerez!!! Väl värd ett besök.

  PS. 102 husbilar så tätt inpå varandra - nja. Gissar att det är som att bo i ett 10-våningshus - fast på bredden då;-)

  SvaraRadera
 2. Många husbilar! Vi måste säga att vi ser så otroligt många husbilar.. precis överallt!!! Hade ingen aning om att det var så husbilstätt i Europa vintertid! ;)

  SvaraRadera
 3. Det var värst vad många husbilar, då skulle jag tro att vissa tar sig friheter och bara tränger sig emellan. Vackra blommor som vanligt. Kram

  SvaraRadera
 4. ja det blir bare flere husbiler ute i auropa vinteren 2014 hadde det økt med 20 tusen husbiler i marocco så det må bygges flere stelplasser for det kommer til å bli fult...husker i Spania også om man stoppet etter kl 1400 var det umulig å få plass på en stelplass

  SvaraRadera