söndag 5 april 2015

God fortsättning på påsken


Vi önskar dig en riktigt god fortsättning på påsken!

Bloggandet blir sporadiskt, då allt vårt fokus och ork är på att peppa, hjälpa och flytta mamma Asta till ett äldreboende. Flytten är fysiskt gjord, men mycket återstår än, innan allt är på plats och mamma känner att det är ett hem.

13 kommentarer:

Lennart och hans tankar sa...

Önskar er detsamma!
Vädret är på er sida och inte så bobilsvänligt!

Kram

JoY sa...

Önskar er också en bra fortsättning på påsken.
Allt kommer att bli bra men det tar sin tid, både för er och din mor
Kram

Ingrid sa...

Detsamma till er!
Kram, Ingrid

ulla laiho sa...

God fortsättning till er också - hoppas din mamma kommer att trivas!

Dessan sa...

Jag förstår dej verkligen. Om det är tungt för ens förälder eller att dom är sjuka. Då blir det jobbigt o all focus går till dom. Helt klart lämnar man bloggandet då. Lycka till med mamma. Hoppas innerligt att hon kommer att känna sig hemma fort. Kram

Husbilen GILA sa...

Förstår hur du känner det vad gäller din mamma! Det är nu ett och ett halvt år sedan min lilla mamma flyttade in på äldreboendet. Både mamma och jag var förtvivlade i början! Oh, vad jag grät!Personalen är helt underbar och successivt har det blivit bättre och bättre. Mamma blir mer och mer senil, men hon känner igen mej och blir glad när jag kommer. Jag besöker henne varannan dag. Vi planerar att åka iväg med husbilen i slutet av April och vara borta 4-5 veckor, men samtidigt känner jag att det är svårt att "lämna" mamma så länge! Vet inte riktigt "vilket ben jag ska stå på"! Hoppas att allt kommer att gå bra med din mamma, det kan bara ta lite tid! Kram! Inga-Lill

Matts Torebring sa...

Vi önskar detsamma. Kram

BP sa...

Förstår precis vad du pratar om. En av mina favo kollegor på jobbet har precis gjort samma "resa". Inte lätt. Hoppas ni får allt stöd ni behöver.

Ha en fin fortsättning på Påsken ni med!

Anonym sa...

Tack detsamma! Vad bra att flyttprocessen är igång, anser denna årstiden är bäst :-) Proceduren är jobbig för er alla, erfarenheten säger dock att det blir bättre för alla inblandade så småningom, trots allt. Tror du kommer att sträcka på dig snart o tänka "man ska ej vara mamma åt sin mamma" alla vill ha ett självständigt liv, även de gamla o vilsna!

Unknown sa...

Hej,
Tack detsamma, ha en trevlig fortsättning.
Hoppas det löser sig med din mamma.

Ha de bra!
Lars och Inger

Anonym sa...

Detsamma till er!
Nisse & Birgitta

Vår husbilsblogg sa...

Tackar.

widings.wordpress.com sa...

Hoppas det löser sig med din mor till det bästa....

Kram!