Husbilen Ellen

Husbilen Ellen

onsdag 22 juli 2015

En dag i Valdemarsvik


På förmiddagen tog jag bilen till Valdemarsvik och träffade Hedwig. Vi tog en promenad upp till utkikspunkten. Därifrån var det en fin vy över Valdemarsviken med båtar och några husbilar.


Mer inåt stan fanns fler husbilar. Vi tog oss ner till centrum och åt lunch. När vi passerade över bron, så gick vi från Småland in i Östergötland, men hela tiden var vi i Östergötlands län!


Efter lunchen gick vi till en konstutställning med Benny H.V. Andersson. Tavlor med många detaljer, som appellerar till oss på flera nivåer.


Utanför utställningslokalen fanns ett rosarium. Merparten av rosorna var överblommade, men några fanns kvar. Den här gula doftade gott!


Här är en vackert rosa Astrid Lindgren-ros. Vi fortsatte promenaden längs kuststigen. Mycket prat under tiden liksom på altanen innan vi skildes åt efter en härlig dag.

6 kommentarer:

 1. Astrid Lindgren är en vacker ros tycker jag.
  Kram, Ingrid

  SvaraRadera
 2. Vilken höjdpunkt - i dubbel bemärkelse alltså;-)
  Tavlan är inte riktigt in min smak om jag ska vara ärlig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inget jag heller skulle vilja ha på väggen, men arbetet i sig imponerade med alla skickligt gjorda detaljer, som fick igång fantasin. Elisabeth

   Radera
 3. "Kanske" har jag varit i Valdemarsvik en gång. Men det måste vara minst 35 år sedan. Kanske dags att åka dit. Det ser trevligt ut.

  SvaraRadera
 4. Bra ställplats i Valdemarsvik!

  Kram

  SvaraRadera
 5. Valdemarsvik hade jag som önskning att besöka i sommar...men vi fick åka hemåt för att Kjell var tvungen att jobba. Det såg fint ut.:) Kramen

  SvaraRadera