måndag 16 november 2015

Blue Mountain

I dag har vi följt med en guidad tur till Blue Mountain. Vi har åkt "scenic skyway" med glasgolv,  världens brantaste järnväg och en kabelvagn som tog 84 personer nerifrån regnskogen upp till toppen.

Vi fick lite information,  sång och dans vid  Waradah Aborginial Centre.
Det blev också en rundtur i Featherdale Wildlife Park.
Som avslutning på dagen blev det en båttur från hamnen vid olympiastadion till Darling  Habour och så en promenad till hotellet.
Massor med foton som ska sorteras, men du får se ett mobilfoto nu.
Vi är trötta med en massa intryck i huvudet, som ska bearbetas!

6 kommentarer:

Ingrid sa...

Åh, en liten koala!
Vilken underbar resa ni gör och att du är trött efter alla nya intryck är absolut inte konstigt, men du hämtar dig säkert snart.
Kram, Ingrid

BP sa...

WOW! Förstår att det blir många bilder och intryck från er tur, men vilka toppen äventyr:-)
Å koalan är ju såååååå söt:-)

Mias Mix sa...

Oj så länge sen jag var inne på din blogg. Tappade lite lusten till det mesta när min syster dog, men börjar komma igång nu igen. Och när jag nu går in ser jag att du är på andra sidan jordklotet. Har skrollat igenom de senaste inläggen. Så roligt! Vi var där jul/nyår 2011/2012. Och den turen ni har gjort idag till Blue Mountain, djurparken och OS-arenan gjorde vi också. En väldigt bra utflykt! Och det var ju nåt speciellt att få klappa koalor och kängurur. Och glasgolvet i skyway var både häftigt och läskigt.
Ha så bra där nere!! Har ni varit vid Bondi Beach ännu? Ska ni vidare till någon annan stad? Vi var även uppe vid Cairnes och Barriärrevet.

FREEDOMtravel sa...

Men vilken söt filur! :) Förstår att det blir mycket intryck! Spännande resa! :)

Nils Åke Hansson sa...

De är så söta MEN akta dig för klorna.

JoY sa...

En Koala, det har jag velat träffa dom ser såå goa och lena ut. Förstår att du är trött i huvudet, bra med foton som man kan titta på och minnas när man återhämtat sig hihi
Kram