Husbilen Ellen

Husbilen Ellen

fredag 6 november 2015

Da´n före da´n

I morse vaknade jag mitt i en dröm. Den var inte alls behaglig. Jag stod på en flygplats och försökte få ut pengar från mitt bankomatkort. Det gick bara inte!
Har funderat en del under dagen. Inte för jag vet om jag är sann-drömmare, men något sånt vill jag inte vara med om i verkligheten, så det blev en promenad till Forex. Där köpte jag lite startvalutor.


Tidigt i morgon bitti bär det iväg!!!

11 kommentarer:

 1. Av sedlarna att döma, blir det en riktig långresa. Kram & Ha det gott!

  SvaraRadera
 2. Kan du sova inatt? Ska bli kul att följa er på resan.

  SvaraRadera
 3. Singapore, Australien och Nya Zealand - WOW! Helt fantastiskt! Önskar er en fantastisk semester och ser redan nu fram emot dina inlägg - gärna dagligen!
  Ha det underbart!

  SvaraRadera
 4. Vi hänger självklart med er på resan.
  Kram från ett italien med bortspolade vägar.

  SvaraRadera
 5. Wow... långresa på gång! Ha det gott... hoppas du rapporterar lite från resan här i bloggen!

  SvaraRadera
 6. Oj, det ser ut som att ni ska resa långt!? Spännande! (Jag fick inte ut pengar från bankomaten när jag var i Belgien på jobbresa eftersom jag glömt koden. Fick låna pengar av min chef hela resan...)

  SvaraRadera
 7. Men så kul! att åka till Australien och NZ. Där var sonen för 2 år sedan. Han tyckr att NZ var det vackraste han sett. Han var där i 3 månader och i Australien i 3 månader. Ni lär nog tycka likadant...att allt är vackert:) Ha en riktigt fin resa. Kram till er

  SvaraRadera
 8. Hoppas att du delar med dig av era upplevelser på resan (fast det inte är med husbilen Ellen). Är alltid jätteintressant att följa era resor och se alla vackra foton som du tar. Trevlig resa önskar er Anita och Bengt Bengtsson i Åstorp (Skåne)

  SvaraRadera
 9. Ha en riktigt trevlig resa, vi kommer att följa med er.
  Husbilen Ventilen
  Sven & Sussi

  SvaraRadera
 10. Det ser ut som en resa utan husbil. Lycka till på resan.

  SvaraRadera