fredag 22 januari 2016

El Campello


Efter frukost började vi storstäda Ellen både in- och utvändigt. Det kändes riktigt bra när allt var rent och fräscht. Då blev det vår tur att få en varsin dusch!


Sen tog vi en promenad utefter stranden. Hungern slog till och vi stannade och åt på Restaurante Xaloc. Förrätten blev tapas: Papas Arrugadas och Ensaladilla Rusa.


Smakade bra i väntan på huvudrätten: Arroz con pollo Y Magro. Ser inte ut att vara så mycket kött, men det är tärnat kött i riset. Smakade riktigt gott med ett kallt vitt vin. Desserten avstod vi. Magen var redan väl utspänd.


Det har inte varit så soligt idag och temperaturen stannade på 16° i skuggan. Det var glest med folk på stranden, men det fanns några stora barn, yngre män, som lekte i klätterställningen.


Utefter hela den långa strandpromenaden fanns det gott om sittplatser. Här var det Gaudi-inspirerade soffor.


I dag fastnade jag för en mer gulröd Bougainvillea. I kväll ska vi bara slappa, läsa och ha det skönt!!

9 kommentarer:

Matts Torebring sa...

Ni ser ut att ha allt för er själva, utan minsta lilla trängsel. Ha det gott

Imelda sa...

Precis lagom temperatur så här i januari om du frågar mig. Ni ser inte ut att lida på något sett.... njut!

Ingrid sa...

Ni ser ut att ha det riktigt bra. Fortsatt trevlig resa!
Kram, Ingrid

BP sa...

Ser helt underbar ut! 16 grader i skuggan kan jag bara drömma om just nu. Så fortsätt och njut!

Dessan sa...

Så härligt att få äta nåt o slappa efter städningen:) Ser jättefint ut där. Lite avis är vi nog :)) ja..inte på städningen :)) utan på att ni får resa o njuta av lite varmare än vad vi har..-29. Kram

Unknown sa...

Ser verkligen härligt ut.😎, både sol och god mat. Ha det fortsatt gott.
Kram

FREEDOMtravel sa...

Det låter som att ni har det bra! Vi hade 25 minusgrader i Finland igår ;) Det har varit en väldigt intressant konferens med 50 resebloggare från hela Europa och Asien. Jag kommer berätta mer på bloggen så snart vi kommer hem!

Anonym sa...

Välkommen till Spanien får vi väl säga då (tycker mig känna igen stranden)! Lite sval havsdimma drabbade Roquetas igår, hoppas den håller sig borta idag då vi tänkt grilla. Forts angenäm resa!

Unknown sa...

Rolig läsning å fina bilder som vanligt