Husbilen Ellen

Husbilen Ellen

söndag 21 februari 2016

Bacchus


Vi beställde planka med Sjötunga, men elen gick så det blev sjötunga på tallrik. Fisken var otroligt god och riktigt smälte i munnen, så vi var helnöjda.


Till dessert blev det glass med hallon och hembakade flarn. Förväntningarna var höga och det blev riktigt gott!


Jette valde en mer flytande dessert, som också var god. Det var skönt med en promenad tillbaka till Ellen.


På marknaden i går köpte vi en vacker cyklamen.


Vi behöver ha lite färg att pigga upp oss med, när det är sånt här gråväder. Även i dag är det mulet och vind, även om temperaturen under dagen stigit till 17° i skuggan.


Det blev en promenad utefter strandpromenaden. Det här var tydligen vind i rätt riktning som passade
kitesurfarna bra.


Även vindsurfarna for fram i ett jehu över vattnet!
Många  svenska husbilar har kommit till ställplatsen. Där är ett 10-tal bilar som väntar på plats. I en av dem finns våra husbilsvänner Siw och Leif, som kom i går eftermiddag. Om en stund ser vi fram emot att träffa dem i Ellen.

8 kommentarer:

 1. Bacchus i " Peking " har man ju besökt några gånger!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inte riktigt lika god mat där. Å andra sidan finns de inte kvar i "Peking" längre. Men stanna gärna till och ät här. Vi kan rekommendera stället! Elisabeth

   Radera
 2. Ser ut att vara lagom vind för dessa aktiviteter på stranden. Ha det bra

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det gäller att vinden blåser längs med sjön/vattnet, så de kommer in igen! Nu har vinden avtagit i kväll, så jag hoppas på en fin dag i morgon. Elisabeth

   Radera
 3. Sjötunga är inte fel! Vi har haft ont i magen i två veckor (båda två), så här blir det mest soppor just nu...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sjötungan var riktigt god! Hoppas det lugnar ner sig med mässor och annat, så ni får ta hand om er själva. Kokt fisk är ju milt för magen. Elisabeth

   Radera
 4. Ett Stort försenat Grattis till födelsedagen. Skäms att jag inte har hållit mig uppdaterad tidigare, bättre sent än aldrig som man säger hihihi.
  Växlande väder verkar ni ha, tur att ni slipper minusgraderna i alla fall. Här hemma växlar temperaturen mellan några plusgrader dagtid till minusgrader nattetid, lite snöblandat regn emellanåt.
  Flyguppvisningen, vilka fina bilder du hann ta på planen. Kanske det var de italienska Freece Tricolore som visade de våghalsiga looperna osv. Vi såg dom för ett par år sedan i Italien och det var fantastiskt samtidigt läskigt.
  Njut vidare och må så gott
  Kram JoY

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för födelsedagshälsningarna. Visst har det varit blandat väder, men nu har det blivit varmare igen. Flygplanen tillhör spanska flygvapnet. De har tränat en hel del. Det har varit kul att se./ Elisabeth

   Radera