Husbilen Ellen

Husbilen Ellen

lördag 27 februari 2016

Bouleträff i Huércal-Overa


Ett drygt 60-tal husbilar har kommit till träffen Huércal-Overa. Ralph "SirMcLain" samlade oss för en information i går förmiddag.


Vid 13-tiden kom borgmästaren och några medarbetare inom turistsidan. Han invigde träffen och


Borgmästaren mötte Ralph "SirMcLain"i en förkortad matsch,där Ralph vann med 7-6.


Senare vid 15.30 samlades vi till ett gemensamt knytkalas. Vi har Kari o Leif på vår ena sida och


Agneta och Mats på var andra.


Björn hade med musikanläggning och det blev dans på grusplanen. Här återupplivas fågeldansen! Mörkret sänkte sig så sakta och jag drog mig in i Ellen.


Bouletävlingen startade i dag kl 9.00 på 12 banor, som gjordes i ordning under gårdagen. Lennart och Kerstin var ett av startparen. Den matchen vann Lennart till sin förvåning. Jag spelade inte över huvud taget p.g.a. min värkande arm.


Efter kl 12 spelade Lennart mot Åke och därefter kunde han lägga in sina klot i Ellen. Som du ser är alla betydligt mer påpälsade idag. Det är bara ca 12 grader och en kraftig vind.


Här en studie på Inger. Hon gjorde bra ifrån sig!


Som publik fick vi klä på oss för att klara heja på. Solen kom fram ibland och lindrade lite grann.


Finalen stod mellan Inger, Åke och Bernt, där Bert segrade.


Ralph "SirMcLain" höll senare prisutdelning.


Segrare Bernt fick förutom segerpokal en SirMcLain-whiskey. Åke kom 2:a och Inger 3:a. Grattis!


4 kommentarer:

 1. Ja, jag ser då inte så många glada ansikten i det boule-inlägget. Hoppas att det berodde på det kyliga vädret. T o m din Lennart ser aningen moloken ut;-)

  SvaraRadera
 2. Så trevligt ni ser ut att ha haft det vid boule tävlingen. Men kallt såg det ut....på sista bilderna när vantar och halsduken kom på :)) Ha det fortsatt bra. Hoppas din värk i armen lugnar ned sig när det blir lite varmare för er. Kram

  SvaraRadera
 3. Vilken trevlig tillställning och så mycket folk som ställde upp. Synd bara att vädret var lite sisådär, men det är ju klart bättre än här i alla fall.
  Kram, Ingrid

  SvaraRadera
 4. Inledningen och invigningen var bra med blå himmel och värme. Till lördagen drog kyliga vindar ner och det dämpade glädjen en hel del, men ändå kul att träffa andra husbilsåkare. Elisabeth

  SvaraRadera