Husbilen Ellen

Husbilen Ellen

torsdag 4 februari 2016

Ställplatsen och Los Alcázares


Ställplatsen har en egen restaurang. Vi har 5:2-dag idag, så vi har inte hunnit testa den, men det ska bli. Grinden är inbjudande, så jag hoppas maten ska svara mot det intrycket.

Det var sol på morgonen men himlen mörknade mer och mer medan vi tog en promenad mot flygfältet och sen efter strandpromenaden. Senare på förmiddagen kom också att antal skurar med dugg-regn.


Det ljusnade och vi bestämde oss för en promenad. Det gjorde Grete och Leif också, så vi  slog följe in mot  Alcázares.


Efter några kilometer skiljdes våra vägar åt och vi fortsatte själva till slutet av strandpromenaden. Där finns marinan.


På vägen tillbaka till ställplatsen gick vi genom stan och jag träffade på en fint målad transformator.

Nätet är så instabilt och långsamt att det inte blir några fler bilder. Nu hoppas jag bara att det här inlägget kommer upp


5 kommentarer:

 1. Vilket konstverk på sista bilden. Kram

  SvaraRadera
 2. Inlägget kom upp. Men visst är det fruktansvärt irriterande med en trög uppkoppling, väldigt vanligt i Spanien tyvärr. Älskar transformatorskåpet. Mera sådant, speciellt här hemma!

  SvaraRadera
 3. Restaurangen skall ni prova, vi åt saltinbakad durado, supergott. Vi testade även fisk palla helt ok. Jag hade oxå väldiga problem med wifi när vi var där. Ha det fortsatt gott.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Vackert transf hus, annat än vild graffitin hemma, man borde styra upp det hemma för det finns ju verkligt skickliga målare 😊

  SvaraRadera