Husbilen Ellen

Husbilen Ellen

tisdag 1 mars 2016

Camperpark Oasis Al Mar, Vera


I morse fotade jag vår vackra cyklamen, som vi köpte på marknaden i Los Najero. Nu är det 15 utslagna blommor och det finns massor med knoppar.


Jag tycker blommorna har så fin form på sina kronblad!


Strax efter knackade det på dörren och där utanför var Eva och Tony, de som ägt Ellen före oss. De hade också kommit i går kväll. Vi fick en trevlig pratstund, innan de fortsatte vidare söderut.


På förmiddagen hade vi en skön slappardag i solen. Lennart hittade en bok på svenska i tvättstugan, som han börjat läsa i. Jag fortsätter läsa på min läsplatta.


Till en sen lunch blev det Taco-wraps med mycket grönsaker. Lennart fixar köttfärsen på vårt lilla gasolkök, medan jag skar grönsaker.


Sen var det bara att ha på olika saker på brödet, vika ihop och


gapa stort. Glupsk. Kan man nog säga, för det smakade riktigt gott!


Något vi frossar i, är de här något platta och "knöliga" tomaterna, som vi köper på marknader. De är något dyrare än andra tomater, men så otroligt smakrika!


Efter ytterligare en stund med böcker i solen, tog vi en promenad ner till Playa de Vera.


 På vägen nertill stranden passerade vi det här konstverket. Jag gillar den skarpt! Vad tycker du?


Regnet har gjort konstverket i det mjuka berget!


Stranden här är reserverad för nudister. Men idag tog vi oss friheten att gå ner med kläderna på. Det var ingen trängsel.


Stranden åt andra hållet. 
Förra året hade vi tänkt fricampa bakom udden, men då kom polisen. I år verkar det som några husbilar står där.


Innan vi kom till det här vattenhålet, fågelsjön, hittade vi ett eget vattenhål, där vi tog en variant på kaffe latte med vaniljglass. Smaskens! När vi kom tillbaka till ställplatsen hade vi gått ca 6 km. Då blev det åter en stund i solstolen.

5 kommentarer:

 1. Ser underbart härligt ut :-) Naturen är fantastisk, och gör ofta dom allra vackraste konstverken helt på egen hand :-)

  SvaraRadera
 2. Härligt! Naturen fixar de skönaste konstverken :)
  Ha det gott!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Vad härligt ni ser ut att ha det! Vi gör ibland wraps sådär fast med marinerade kycklingbitar istället för kyckling och sedan sallad, majs, avokado, tomat, tärnat äpple och kanske lite salsa och yoghurtsås eller nåt sånt. Gott :)

  SvaraRadera
 4. Hej, Kul att se den ställplatsen med omgivning, osm vi planerade för, men inte kom till i år. Vi är hemma nu sedan i går av olika anledningar!
  Stod på den andra ställplatsen i Vera på nervägen. Den är också trevlig, men ligger lite avsides!
  Kul att följa er!!

  SvaraRadera
 5. Riktigt goda, söta och smakrika tomater, har jag sökt i södern, men inte funnit. Nu blev jag sugen på att knycka en av dina. Våra tomater är bara röda och smakar ingenting. Kram

  SvaraRadera