Husbilen Ellen

Husbilen Ellen

måndag 11 juli 2016

Frissan


I dag blev det så äntligen tid att göra ett besök hos frissan. Sommarkort och skönt. Mer och mer naturliga slingor blir det!


På hemvägen köpte jag tre liter nyplockade och rensade blåbär. Det är några kvinnor som säljer  utanför vår kvartersbutik. Ett trevligt initiativ. Dessutom är de väldigt humana i pris. För 40 kr/liter vill inte jag plocka.


Lennart var efter mig hos frissan. När han kom hem provsmakade han bären. Nu har jag fryst in 10 portioner och resten äter vi upp direkt. Nu när det finns bär ska vi frossa!

7 kommentarer:

 1. Är dom riktigt söta är det det bästa som finns, blåbären alltså, ser riktigt gott ut mvh husbilen ventilen sven o sussi

  SvaraRadera
 2. Du blev riktigt fin i håret. Detta glömde Sven att skriva.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Vilken snygging!! Känns som om det snart är dags för mig också. Är blåbären mogna? Då måste jag snart ut och kolla. Så gott och nyttigt. Har tyvärr ingen som säljer så billigt :(

  SvaraRadera
 4. Vilken snygg frisyr! Å din blus/t-shirt är otroligt läcker - helt i min smak. Lite Desigual över den. Love it.

  Blåbär gillar jag inte, konstigt nog, men jordgubbar går ner utan minsta problem;-)

  SvaraRadera
 5. Jag hade en "pratglad säljare" i början av 80- talet. Han kom till en dam/kund, som liksom du, gjort sig fin i håret. "Tycker du inte jag är fin i håret sa damen"? "Jag skulle gjort hälsoundersökning först, innan jag kostade på håret så mycket", svarade min man. Kunden hade roligt länge åt skämtet.

  SvaraRadera
 6. Jättefin blev du i håret:) Jag skulle också köpa blåbär om det fanns någon som sålde...men det kanske kommer :) Kram

  SvaraRadera
 7. Wow ... tjusigt! Snygg frisyr och snygg blus - passar dig jättebra!

  SvaraRadera