fredag 7 oktober 2016

Fredag igen!


Det har blivit en del promenader under veckan. Nu är det kyligare i luften, men vi har haft fint väder. I många trädgårdar dignar det av frukt i äppelträden.


I tisdags var vi till Erikshjälpen med en del prylar, som vi inte använder längre. Då kunde jag inte motstå den här traktorn. Behöver bli lite nytt i lekhyllan hos farmor/mormor.


Norrköping är till stor del byggt på blålera, så det går åt att påla. En del gamla pålar har kommit fram när man gräver ut p Nya torget, men nya ska också ned.


I går tog jag en tur till Hemgården och


Torsdagsgruppen. Ruth visade sina minitavlor, som går att pyssla ihop till en stor. Jättefin och rolig idé!


Massor med detaljer, där bilderna ger en hel berättelse eller saga.


De andra var också flitiga när inte jag störde. Kul att träffa detta lilla men kreativa gäng.

6 kommentarer:

Lennart och hans tankar sa...

Nu tränar vi på så vi kommer iväg!

Kram

Dessan sa...

Där fanns det gott om livlig fantasi. Jätte läckert att sätta ihop bilder sådär:) Klart jag också köper leksaker till lilla barnbarnet. Och nu får jag snart köpa mer eftersom jag blir farmor igen April-Maj -17. Ska bli så kul. Man känner sig så rik nu:) Kram

BP sa...

Älskar traktorn! Å Norrköping ser ut som en enda stor byggarbetsplats, precis som Stockholm. Ruth:s minitavlor är helt suveräna. Himla rolig och egen stil.

Anonym sa...

Ja fin traktor som förtjänar en ny ägare! Så mycket Norrköping satsar ljust nu, kul! Eslöv har också mkt. på G ganska jobbigt att ta sig fram med bil i centrum o i villakvarteren här faktiskt. Torsd grp var flitiga förstår inte hur man får tiden att räcka till.

Kors och Tvärs sa...

Inte då kul när det är bygghinder ivägen.men det blir säkert bra sedan det är klart.

JoY sa...

Visst är det roligt att köpa leksaker som barnen kan ha när dom kommer på besök.
Kram