Husbilen Ellen

Husbilen Ellen

lördag 11 mars 2017

Födelsedagsfirande och karneval


I går var ytterligare en varm dag och vi svalkade oss i poolen.
Vid 16-tiden var det dags att fira Lilly. Här har vi skålat för henne i Cava.


Lilly bjöd på kryddig gulaschsoppa och sen olika tapasrätter,


som vi lät oss väl smaka av.


Senare tog Arvid fram gitarren och det blev lite allsång. Svårt få till något som alla kan, då det är många språk som florerar.


Det var också lite tjejdans på bassängkanten. Tibereo och Ella kom också med.


Vid 21-tiden drog det igång vid Yumbo Center igen och vi var med de dansande och lyssnande framför scenen. I går var det inte alls så mycket folk som i förrgår, så det fanns platser på restaurangerna, men vi var så mätta att det var bättre röra sig.


Under den här showen gjorde man ett sammandrag av tidigare kvällar. Vi fick alltså se Pensionärsdrottningen, som vi inte gjort tidigare. Under den kvällen tog vi karnevalspaus.


Det var mycket sång och uppvisning av dansgrupper, samt tidigare kvällars ettor och tvåor. Här är det dags för den stora finalen, då alla kommer in på scenen. Barndrottningen längst till vänster i bilden.


När showen upphörde vid 23-tiden fortsatte det med diskodans. Vi strosade runt och fotade en del charmiga personer!
I går gjorde vi ett tidigare avslut och var hemma vid midnatt. Men inte kunde vi gå in i värmen. Vi satt nog en timme ute på altanen och hörde karnevalmusiken på håll.

2 kommentarer:

 1. Helt underbar avslutning på karnevalen åsså kunde jag inte låta bli att skratta åt din första bild - alla utom en dricker cava. Tjejen som röker håller sig till öl. Hon och jag har två saker gemensamt om man säger så.

  Dessutom skrattade jag gott åt tjejdansen. Det framgår tydligt att du är minst ett huvud längre än alla andra, är färggladast klädd och har med bred marginal den bäst bevarade kroppen om man säger så:-)

  SvaraRadera
 2. Så mycket trevligt ni gör. Sardinens begravning har jag aldrig hört talas om förut.
  Ha de fortsatt gott!
  Kram, Ingrid

  SvaraRadera