söndag 13 augusti 2017

Barnbarn


I går eftermiddag åkte vi till Linköping och firade Harry, som blev fyra år!


Först var vi med om en skattjakt genom huset, där Harry via tecknade bilder fick leta sig fram till den absolut finaste presenten, en cykel med två handbromsar. Han ville förstås genast ut och prova den, spelade ingen roll att det duggregnade. Väl inne igen blev det mer paketöppning. Lego är poppis och det blev några sådana paket. Lillasyster får överta duplobitarna successivt.

Kusinerna från Finspång kom med mera lego och så blev det ett intensivt lekande både innan och efter tårtkalaset. Harry ville ut och cykla och som tur var hade kusinerna med cyklar. Det blev mammorna och barnen som tog en cykeltur!


Senare bjöds vi på smakrik fylld egenodlad squash! Mums fillibaba.


Vid 21-tiden bröt vi upp och på vägen mot Linghem fick jag stanna för en älg med kalv. Lite suddigt, men du kan ändå ana dem. Någon kilometer längre fram var det dags för nästa stopp, men då var det rådjur, som skulle över vägen. De hade mer bråttom, så där kom inte mobilen fram.

6 kommentarer:

Ingrid sa...

Så trevligt att få fira en liten fyra-åring och så god tårtan ser ut!
Kram, Ingrid

BP sa...

Kul med firandet av fyraåringen! Klart jan ville testa cykeln:-)
Först en älg med kalv och sedan ett rådjur - inte illa på en och samma hemfärd. Gillar båda varianterna - på en tallrik alltså;-)

Dessan sa...

Oj så god tårtan såg ut 😄 Och så kul att få fira en stor kille som fyller 4 år 👍

Husbilen-Ellen sa...

Tårtan var riktigt god och 4-årige Harry var glad över sin cykel och premiärturen gick bra, men lite knepigt med två handbromsar!

Husbilen-Ellen sa...

Jag tycker det är fint att tittapå djuren, men inte på alltför nära håll. Jag uppskattar dem på tallrik också!

Husbilen-Ellen sa...

Tårtan gick åt som smör i solsken! Harry är min andre 4-åring i år!! Härnäst blir det en 2-åring.