Husbilen Ellen

Husbilen Ellen

onsdag 27 september 2017

Det kunde vara bättre


Vi hade en skön Ölandsresa att se tillbaka på. Därefter har hälsoproblemen avlöst varandra för min del. På väg till ett av läkarbesöken fick jag ändå se vår fina kaktusplantering. Nu återstår det nog inte många veckor, innan kaktusarna plockas in i växthusen igen.


Löven börjar falla och regn och dis senaste tiden gör att det blir halkigt. Helst skulle vi , som många vänner, vilja bege oss söderut.


Jag har i stort sätt bara varit inne, hostat och snorat. I måndags blev det ändå en tur till verkstaden, då Rubinen skulle på sin årliga service. Det blev två sköna promenader, då jag lämnade och hämtade bilen.


I går när det var varmt och skönt tog vi oss en tur till husbilen och tömde den. Efteråt testade vi den nyöppnade restaurangen Palmyra.


Deras meze-buffé var god, men dagens rätter var så där.


På dagens promenad till vårdcentralen blev det lite sprakande höstfärger som piggar upp!

7 kommentarer:

Kors och Tvärs sa...

Krya på dej/er

Lennart och hans tankar sa...

Visst kunde det vara bättre............
men också sämre!

Kram

Matts Torebring sa...

Fantastisk kaktus plantering.

BP sa...

Kaktusplanteringen är ju helt fantastiskt vacker!
Hösten verkar ha kommit längre hos er än här - inte mig emot!
Tråkigt med hälsoproblem, men du är inte ensam om att ha blivit förkyld. Många är det just nu. Klen tröst jag vet, men ändå... Krya på dig nu!

Dessan sa...

Ni har haft alldeles för otur med era hälsobekymmer, och det är väl därför kroppen är trött för dej och helar inte lika fort som den brukar. Tråkigt för er båda men det kan bara bli ljusare igen :-) Kramar till er båda

JoY sa...

Vilken kaktusplantering, imponerande.
Men oj då vad ni råkar på med sjukdomar. Förkylning är inte att leka med Är själv inne på andra veckan och nu håller vi tummarna att Vi alla blir friska snabbt
Kram

sven persson sa...

Ni får krya på er så ni får ut och åka med Ellen igen 🤗 mvh ventilen