Husbilen Ellen

Husbilen Ellen

onsdag 21 mars 2018

Ny sammanfattning


Dagarna upprepar sig till en del. Vi njuter av solen, men framförallt under parasollet eller markisen. Så blir det en eller flera promenader beroende på hur långt vi går.
På en av promenaderna upptäckte jag den blommande doftrankan! Den här klättrar utefter ett högt staket. Vacker i solen och doftar ännu mer förföriskt i kvällningen.


I tisdags tog vi en tur till turistbyrån för att få lite information om påskfirandet i Las Palmas och då framför allt i den gamla stadsdelen Veguetas. Förmodligen blir det en tur till storstaden på Långfredagen, då det verkar hända en del spännande saker.


Turistbyrån ligger nära Yumbo center och så av en händelse gick vi in där och kom förbi Café de Paris, som har goda semlor. Så klart blev det kaffe och semla innan vi gick hemåt.


Det blommar fint i Verdemar. Det finns mycket vackert att glädjas åt. Samtidigt har hemresorna börjat.


I går var det avskedsstund hos Harald och Liv Reidun för Ragnhild och Stein-Erik och idag på förmiddagen for de tillbaka hem till Norge. Nu dröjer det till oktober innan vi ses igen!


Vi har tagit det lugnt på altanen idag tills solen började dala. Då tog vi en promenad. Väl åter på Verdemar tog de här blommorna emot oss. Det har varit några enstaka tidigare, men nu är de i full blom.

7 kommentarer:

BP sa...

Ni har vår eller om det är sommar för oss nordbor där nere på Gran Canaria. Härligt att se. Å de som börjar hemresan har nog tajmat den rätt så bra. Hela fem plusgrader i skuggan idag, och isen/snön börjar smälta. Men du, stanna i minst tre veckor till tills det har "stabiliserat" si här;-)

Husbil och Resor sa...

Idag vaknade vi till en vit omgivning. Nu få det vara nog med snö. Men kul att se att ni har så mycket finna blommor omkring er.

Husbilen Helge sa...

Javisst är Café de Paris’ semlor underbara. Vi kan inte låta bli utan äter varsin en gång i veckan

Husbilen-Ellen sa...

Vi lyssnar på dig BP och väntar ett tag till innan det blir hemresa! Jätteskönt här!

Husbilen-Ellen sa...

Jag avundas er inte snön. Nu har vi sköna kvällar, som är sällsynta på sommaren i Sverige. just nu 21.10 är det 19,2 grader ute!

Husbilen-Ellen sa...

Ja semlorna var försvinnande goda. Något sötare än hemma, men helt ok!

Lars Permelin sa...

Vad fint det ser ut med alla vackra blommor, blå himmel och solsken.