måndag 22 oktober 2018

Blomsterpromenader och besök


Nu har vi kommit igång med vårt promenerande igen och då blir det en och annan vacker blomma som vi passerar. Lennart orkar mer och mer och det känns riktigt bra!


Vädret har varit lite omväxlande, blå himmel och med ljusa eller riktigt mörka moln. Det har inte kommit några mer regndroppar.


Vi har lämnat iväg en del prylar vi inte behöver till Volunteers Network Gran Canaria. De kom tacksamt och hämtade.


Bougainvillean i olika färger blommar vackert.


I söndags kväll var Kent och Yvonne här på lite mat. Jättekul att träffa dem. Även om vi "ses" på FB, så är det mycket roligare med personliga möten och det var två år sen senast.


På en av våra promenader idag, träffade vi på de här väldoftande små blommorna. Måste snart satsa på att få tag i en flora med blommor härifrån.


Den vackra passionsblomman känner jag igen,


liksom kaprifolblommor.



Innan kvällspromenaden bakade jag en sats chokladkakor. Det var första gången för mig. Blir nog ytterligare några försök, innan de blir så jämna och fina som dem mamma bakade.


5 kommentarer:

sjusoverskan sa...

Måste vara härligt med alla vackra blommor! Här blommor väl snart snökristallerna 😉
Huvudsaken är att kakorna är goda, man får ju inte ner dem hela i magen i alla fall!
Kram Inger 💟

BP sa...

Helt underbart att höra att Lennart orkar med längre och längre promenader. Å det utan stödstrumpa! Äntligen! Det var nog en lång väntan - drygt 1 1/2 år eller minns jag fel.
Blommorna är fantastiska!
Å vad var det för fel på kakorna? Äter iofs aldrig kakor, men kaka som kaka liksom;-)

Husbilen-Ellen sa...

Jag njuter verkligen av alla vackra blommor! Ja, det verkar som om kakorna är goda och kommer att försvinna ner i våra magar.

Husbilen-Ellen sa...

Ja, det går åt rätt håll, men ska vi ut och gå, så måste han fortfarande ha stödstrumpor även om han slipper knästrumporna. Blommorna är fina och kakorna kommer att gå åt! Jag inser det!

Husbilen-Ellen sa...

här är det vackert med blommor ävenom vi haft lite mulet till och från.