lördag 27 oktober 2018

Lite extra ljus över tillvaron


Även om vi hade regnskurar under torsdag, hade vi det bra med Anna, Patrik och barnen. De kom hit till förmiddagskaffet. Noelle hade en del läxor från skolan att göra, då hon fått några dagars extra ledigt och dem gjorde hon bra! Sen blev det lunch, lek och spel.


När regnskurarna hade slutat tog vi en promenad från oss till Cita center och restaurang Mi Vaca, en av de bättre enligt oss. Där åt vi en god middag, flamberad pepparstek. Eftersom vi inte bokat bord, fick vi vänta en stund innan maten kom. Lite myror i baken blev det, men värden Adrian skojade med barnen.


Vi passade också på att föreviga oss!


Så var det vårt kött som var på gång. Alltid kul att se flamberingen.  Vi satt nära och det var barn med stora intresserad ögon, som tittade på! Efter maten fanns det mycket spring i benen, så vi gick hem igen. Det var duktiga barn, även om de började vara trötta.


I går sken åter solen från en blå himmel, så barn och föräldrar var vid poolerna på hotellet under dagen och vi tog oss till San Fernando för att uträtta en del ärenden.


På kvällen träffades vi här och åt kalkonmiddag tillsammans. Sen fick vi kvar två små nattgäster, medan föräldrarna fick chans att roa sig utan barn.  Nu är bäddsoffan invigd!


I morse blev det frukost på altanen innan det var dags med en promenad till Hotell Princess.


Där väntade den fina poolanläggningen på barnen! Blev lite prat innan vi gick åter till El Palmeral och skuggan på altanen.

12 kommentarer:

Dessan sa...

Men så mysigt ni har det med barn och barnbarn :) Såg att mamma o dotter var jättelika lika som sonen och pappan var jättelika :) Ha det skönt och njut tillsammans

BP sa...

Lyckliga vuxna och lyckliga barn:-) Å visst är tjejerna så otroligt lika varandra. Dottern är ju helt klart en kopia av dig.

sjusoverskan sa...

Härligt att få besök av barn och barnbarn!
Kram Inger

Ingrid sa...

Så härligt med besök av barn och barnbarn. Ha det riktigt fint tillsammans med dem.
Kram, Ingrid

Kors och Tvärs sa...

Så roligt med besök!

Lennart och hans tankar sa...

Härligt att få umgås med de små!

Kram

Husbilen-Ellen sa...

Ja,nog har det varit en mysig vecka alltid!

Husbilen-Ellen sa...

Vi har haft det riktigt bra tillsammans. Nog finns det lite gemensamma gener alltid!

Husbilen-Ellen sa...

Det har varit jättekul att få besök av dottern med familj!

Husbilen-Ellen sa...

En vecka går så fort. Nu har de farit hem igen, men det har varit en bra vecka.

Husbilen-Ellen sa...

Ja, det har varit jättekul!

Husbilen-Ellen sa...

Ja det har varit jättekul att ha dem här!