Husbilen Ellen

Husbilen Ellen

söndag 24 mars 2019

Torsdag - fredag


En doftranka som har börjat blomma och dofta. Inte en liten i kruka, utan en som klänger på ett staket!


I torsdags spelade vi Mölkky och Lennart blev en välförtjänt vinnare! Mölkky-kung för några dagar!


Efter spelet gick vi med en del av medspelarna till Restaurante El Nublo och åt en god middag.


Mikael och Yvonne, Ulla och Anne fick jag med på kort. Jag koncentrerade mig så på maten att jag glömde ta kort på resten av gänget.


Det var en härlig fullmåne över Verdemar, när vi väntade på Ragnhild och Stein-Erik. Vi delade taxi upp till Yumbo, där vi tänkt titta på Dragqueene-kandidaterna.


Trängseln var massiv, så vi hamnade på ett Norge-ställe och såg kandidaterna på TV i stället. Öyvind och Anne var också där och varefter utökades skaran.


Inte så ofta som vi är med på samma foto. Det drog lite kallt om nacken, så jag var glad åt tröjan, även om det var 20 grader ute.


I fredags tog jag en promenad till San Fernando och lämnade tillbaka mina röda glasögon, sen var det hem och förbereda lite mat innan Ragnhild och Stein-Erik kom över.


Senare introducerade vi dem i Sequence. Stein-Erik och jag gick segrande ur spelet. Det får bli en revansch nästa säsong!

Gårdagens karnevalståg får bli ett eget inlägg senare. Nu är vi på gång mot Playa del Inglés för att träffa vännerna över en god bit mat. Det är uppbrottstid nu och många åker hem de närmaste dagarna.

2 kommentarer:

BP sa...

Stort GRATTIS till Lennart! Om jag inte minns fel är det första gången han vinner. Kul!
Yumbo är sig lik ser jag. Även när vi var där för många år sedan var det Dragqueen-tävlingar med mera. Jätteroligt att så sker även idag:-)

Å Lennart är vid det här laget en kopia på min man. Förstår faktiskt inte att killar i den åldern tycker det är snyggt med skägg och långt hår. Okej, det är inne, men jag tycker att det är fruktansvärt fult. Dessutom ser killarna minst 10 år äldre ut än vad de är. Då håller du och jag betydligt bättre "stil" måste jag säga;-)

Ingrid sa...

Tänk att jag tror inte att jag har sett någon doftranka annat än i kruka. Jag har ju haft en som min dotter nu har fått ärva. Från början var det mammas, så nu är det tredje generationen som har hand om den.
Ha det så bra!
Kram, Ingrid