Husbilen Ellen

Husbilen Ellen

onsdag 26 september 2012

Lunch med Barbro

När jag skulle förbereda lunchen idag, så upptäckte jag att mjölken var slut. Jag tog dramaten och gick till ICA. Där kunde jag inte motstå den fina ungnötslever, som de hade. Jag lagade en levergryta, parallellt med att fixa potatisgratäng med kasslerskivor. Jag var lite tidsoptimistisk, så Barbro och jag fick en pratstund, innan det var dags att sätta sig till bords.

Jag tror Lennart tyckte det var bra, för då hann han hem från utflykten till Bossings i Linköping. Han handlade en stång till markisen. Jag ska sy ett sidostycke till den, någon av de närmaste dagarna. Vi vill tro att det ska bli soligt, så att vi behöver en avskärmning. Alternativt kan det bli ett vindskydd. Vi förbereder vår resa till varmare breddgrader.

Barbro tog bussen hem vid 17-tiden. Bussar ersätter spårvagnarna, då spårarbeten pågår på olika ställen i stan.

Det kom ett sms i går, med en inbjudan till invigning av apoteket i Spiralen. Jag gick dit, då jag ändå skulle handla en del prylar inför resan.


Det visade sig också vara en del mingel med snittar och dryck. Det var inte bara apoteket som invigde, utan också en del andra affärer, som öppnade i den nya byggnaden mot Drottninggatan, där Södra Päls var tidigare.

Jag var en av de 200 första, som handlade på apoteket och fick en presentpåse med fint innehåll med hem.

4 kommentarer:

 1. Jag fick också en inbjudan ifrån ett apotek som skulle öppnas nu i dagarna men det var en bit här ifrån så jag slängde den.
  När jag ser din härliga påse ångrar jag mig nästan.
  Jasså ni skall skall på tur neröver
  Sååå mysigt.
  Våra grannar åkte till Portugal i helgen och kommer väl hem i maj igen.Vi är husvakter.
  Ha det nu så bra och lycka till med syandet.
  Kramizzzzzzz

  SvaraRadera
 2. Så trevligt med lite mingel och vilken bra present :)
  Lever... så gott - en bland våra favoriter...
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 3. Så ni också drar! Inte utan att man blir lite avis!

  Följer er på denna sida!

  Trevlig resa!

  SvaraRadera
 4. Det såg gott ut på minglet. Kul att du fick presenter. Apoliva har jag också. Helt suveränt att det finns ett parfymfritt alternativ. Kram

  SvaraRadera