Husbilen Ellen

Husbilen Ellen

måndag 26 november 2012

Kaffe utanför saluhallen

På fm tog vi en promenad i gamla stan. När benen fått nog av gående tog Lennart en "solo" och jag en "café con leche" utanför saluhallen.
Det smakade bra i solen. Vi tittade också in i den fina byggnaden.


  

Det var många tomma stånd, men de som fanns såg väldigt fräscha ut. Vi fortsatte ner mot centrum och tvärs igenom parken med romerska lämningar.


Målet var en bodega. Här köpte vi 2 liter "vino tinto" från Alicante, som tappades upp i en bärbar plastflaska. Allt till en kostnad av 1,25 €/liter. Vi har fått tips om bodegan och hoppas nu att vinet ska smaka bra.Det fanns förstås andra drycker, förutom vin, som kunde tappas upp på flaska. Ni kommer väl ihåg "Sällskapsresan" av Lasse Åberg.

På em tog vi cyklarna till ställplatsen, där Birgitta och Nils-Åke står med sin husbil. Strax efter oss kom Lizzy och Ove på scoter. Det blev eftermiddagskaffe med trevligt prat. En hel del tips om bl.a.ställplatser/campingar i Portugal. Birgitta och Nils-Åke drar vidare i morgon.


Det var mycket bus i My, men här sitter hon fint hos matte. Det gäller att vara i centrum och få mycket uppmärksamhet!

6 kommentarer:

 1. Vad härligt ni verkar ha det. Trevligt att ha många vänner på sin semester. Blir säkert tråkigt att skiljas åt, kan jag tänka mig. Man blir sugen att dra iväg mot värme med husbilen, när jag ser eran tripp:-) Kram

  SvaraRadera
 2. Jag gillar såna där bodegor, vinet är oftast himla gott :-)

  SvaraRadera
 3. Härligt, härligt! Här regnar det... och så regnar det lite till...
  Ha det gott!
  Kram

  SvaraRadera
 4. perfekt med en bodega och kunna tappa upp på flaska :) jag hålelr tummarna för att det smakade gott!

  SvaraRadera
 5. Det ser billigt ut att köpa vin där nere mot här hemma !!!
  Hoppas att det smaka lika bra som priset bara....

  Ha det gott......

  SvaraRadera
 6. Det är kul att läsa Spanienåkarnas bloggar. Det är kul att så många träffas under resans gång. Så får man olika skildringar och upplevelser hela tiden. Hoppas vinet ni köpte också tog död på förkylningskänslorna som ni hade. Ni ser väldigt friska och krya ut. Fortsätt så! Kram 3 M

  SvaraRadera