Husbilen Ellen

Husbilen Ellen

lördag 22 juni 2013

Midsommar på Skutesjön


Midsommarafton började solig, varm och fin.


Midsommarstången kläddes vackert på fm


och sen blev det dans runt densamma. Vi som inte fixade att dansa tittade på och under tiden kunde vi fika eller dricka kaffe eller ta en öl.


Klockan 14:00 dukade vi långbord och åt gemensam lunch. Det smakade bra i värmen. Strax innan det var dags för jordgubbarna, kom en regnskur och långbordet bröts upp. Maten avslutades under markistak istället.


Här på Skutesjön har vi bra service. Bosse åkte och hämtade nyplockade jordgubbar på morgonen och det fanns också färskt bröd att köpa. Inte dumt alls.

Senare på kvällen samlades en del av oss vi vid puben.
I natt och under dagen idag har det varit en del lättare skurar, men temperaturen har sjunkit. Idag har det varit lottdragning. Någon Ipod blev det inte för vår del.


Vi gick en tipspromenad och sen har vi tittat på en illusionist, som underhöll oss i klubbhuset.


Här koncentrerar han sig för att föra samman tre olika personers vigselringar till en kedja. Det lyckades han förstås med!

6 kommentarer:

 1. Your photos are beautiful.

  SvaraRadera
 2. Ni verkar ha haft en fin kväll ni också!
  Här var det varmt och skönt hela kvällen och vi satt ute tills klockan var nästan 12.
  Kram, Ingrid

  SvaraRadera
 3. Ni verkar ha haft det väldigt trevligt och härlig samvaro. Tänk att det var så enormt många husbilar där. Har hört av andra vänner som varit där att det var varmt och skönt med att det kom en skur innan desserten. Är bara stämningen god så fixar det sig nog ändå. Ha en fortsatt skön helg och glad sommar på er. Kram 3 M

  SvaraRadera
 4. Vilket fint midsommarfirande! Så roligt att se allas bilder på bloggar från midsommarfirande runt om i landet. En fin tradition!

  SvaraRadera
 5. Än en gång tack för trevligt sällskap vid långbordet som vi tyvärr fick lämna när regnet kom. Med tanke på dina fina bilder förstår jag ditt intresse för blommor och att du nästan kunde namnge alla fjorton i midsommarbuketten.

  SvaraRadera