Husbilen Ellen

Husbilen Ellen

tisdag 30 juli 2013

Gråväder

Idag har det varit grått och regn stor del av dagen, men på ett sett också uppfriskande. Jag tycker det känns som om luften fått mer syre.


De soliga solrosorna hjälper också till med syresättningen, så jag hoppas de inte slokat idag. Så här fina var de i fredags.


De lockar en del insekter.


Visst har de fina "ansikten"?


En del böjer mer på nacken än andra.


Jag blir glad av de gula blommorna och glad blev mamma Asta när jag besökte  henne idag. Vi tog en tur till affären på fm, så hon får en känsla av vad som finns och vad hon kan beställa via hemtjänsten. Vi hade sen en bra dag tillsammans, medan jag överlät tvättstugan till Lennart. Bra karl reder sig själv och det gjorde han galant!

7 kommentarer:

 1. Ljuvliga solrosor! Varje blomma lyser verkligen som en sol :)
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 2. Fantastisk vackert med solrosfälten, de gör en glad.
  Kram

  SvaraRadera
 3. vilket fält med vackra solrosor! Den blomman är en av mina favoriter, hänger väl i sedan man var liten och fick plantera sin egen som sedan bara växte o växte...så får även mina egna barn göra och en liten tävling brukar det alltid bli :)

  SvaraRadera
 4. Vilka underbara bilder på solrosorna!!!! Så otroligt vackra blommor. I Polen köper man dom ju vid små ståd, pillar ut kärnorna och äter dom - kärnorna alltså, inte solrosen;-)

  SvaraRadera
 5. Stora fält med solresor, visst är det imponerande och vackert. Förknippar det mycket med Tyskland utan att riktigt veta varför, kanske för att vi såg mycket sådant den första tiden när vi hade flyttat ner till Tyskland. Men vackert är det. Kram, 3M

  SvaraRadera
 6. När vi var ute och gick långpromenad i Spanien för några år sedan, upptäckte jag också hur vackra solrosorna är och att alla är vända åt samma håll öster. Kram

  SvaraRadera