Husbilen Ellen

Husbilen Ellen

onsdag 22 oktober 2014

På rull igen!


I går blev Ellen lastad och vi körde ut till Asta i Skärblacka. 


Vi började med att äta en god lunch på Lingon&Dill. Ni som inte varit där uppmanar vi att åka dit! Sen blev det en del praktiskt bestyr hos Asta. På kvällen gick vi tillsammans på Bostadsrättsföreningen Annelunds  årsstämma. Ett mycket positivt möte. Det blev en promenad hem med Asta i mörkret, innan vi boade in oss i Ellen.


I morse kramade vi om henne på nytt, innan vi åkte till sonen Per i Linköping. Där passade vi sonsonen Harry en stund, medan Per fick greja med gjutformen till staket. Vi åt en sen lunch tillsammans och så blev ytterligare kramkalas.


Sen vi tankat gasol i Linköping for vi E4 söderut. Här fanns fortfarande en hel del gula löv på träden. Det regnar lätt och är övermulet, så det känns rätt att resa iväg.Det var en del beläggningsarbete på vägen.


Vi tog rast vid Gyllene Uttern. Man kan skönja Visingsö i bakgrunden.


Vi gjorde också ett stopp vid A6 i Jönköping, innan vi fortsatte väg 40 till Ulricehamn och ställplatsen där. Skymningen föll fort, så vi bestämde oss för att ta en promenad längs vattnet innan det blev mörkt.


Det lyste i kallbadhuset, men det lockade oss inte i den nio-gradiga värmen. Det var skönt att komma in i Ellens värme.

5 kommentarer:

 1. Ni drar söderut igen eller!!!? Om ja, så kan jag tala om för dig att jag ser otroligt mycket fram emot dina skildringar från alla fina ställen ni kommer att besöka:-)

  SvaraRadera
 2. Ulricehamn och ställplatsen är det HBK105 som står backom er. De bor i ett av husen backom er.
  Ska ni ta färjan till Kiel?
  Trevlig resa
  Nisse & Birgitta

  SvaraRadera
 3. Är det dags att dra iväg söderut kanske? Ett klokt beslut i så fall, för nu är det verkligen tristväder mest hela tiden.
  Ta det försiktigt på vägarna!
  Kram, Ingrid

  SvaraRadera
 4. En lagom början på resan... Lingon & Dill har verkligen fantastiskt käk... såg att Morgan ska vara med och laga Nobelmiddagen i år också :)
  Fin ställplats där i Ulricehamn... och fin liten stad.
  Ha nu en fortsatt bra resa!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Om ni rullar på så kommer ni ikapp!

  Kram

  SvaraRadera