Husbilen Ellen

Husbilen Ellen

onsdag 5 december 2012

Surt

Vi har många träd på Camping Bahia. De flesta har blivit klippta de senaste dagarna. Intill poolområdet finns ett citrusträd. Jag har trott det varit ett lime-träd, men frukterna börjar nu mer och mer likna citroner.


Den gula färgen börjar komma.


Så nu är det bara volymen som ska öka.


I går kväll fick Lennart och jag bita i det sura äpplet. Vi var med och spelade bingo för andra gången, men nu blev det ingen vinst. Vinna gjorde däremot Kjelle.


Andra omgången tog han storslam. Först med en full rad och för det blev det ett paket och sen kom han först med 2 rader. Ytterligare ett paket, innan han slutligen var först med hel bricka och fick handen full av trevliga euro-mynt. Snacka om tur!!
Men vid nästa spelomgång gjorde Hans om samma bravur.


En del har matjord i fickorna!!

5 kommentarer:

 1. Jag kan glädja er med att vi har snökaos i Stockholm!

  Vedervärdigt ute med snö och halv storm!

  Nästan inget som funkar!

  Lev väl

  SvaraRadera
 2. En del har tur... Men han behövde väl inte roffa åt sig allt? ;-)

  SvaraRadera
 3. Tänk vad mysigt vi har det nere i solen och värmen, hemma i Svedala är det kaos på Ljusterö var alla bussar inställda så skolbarnen fick lita till sina föräldrar med skjuts hem. Man kan ju inte säga att man längtar hem, har man sen lite trevligt tidsfördriv så gör ju inte det saken sämre. Ha det!

  SvaraRadera
 4. Man kan inte ha nybörjartur varje gång :)
  Här lär man inte hitta några citroner - inte ute i alla fall... Snöoväder igår - förhoppningsvis kan jag ta mig till affären idag - kylskåpet gapar ganska tomt...
  Ha det gott!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Men ni kan väl plocka apelsiner, det är ju tid för de spanska apelsinerna nu. De är ju riktigt goda. Citroner är väl lite sura även om de är godare när de är solmogna. Fortsätt ha det riktigt skönt. Snöiga kramar från 3 M

  SvaraRadera