Husbilen Ellen

Husbilen Ellen

söndag 1 september 2013

Bloggen Husbilen Ellen är ett år!

Idag är det 1 år sen jag började skriva Husbilen Ellen. Under det gångna året gjorde jag 240 inlägg med många bilder. Sidan fick 15654 besökare, som tillsammans läst och tittat på 43778 sidor. Läsarna kom från 42 olika länder. Tack för ert intresse! Jag hoppas ni fortsätter följa oss även framöver.


Vid sidan om veteranbilarna, fanns det också en del moderna skönheter som visades upp på Valhall Park. Jag blev väldigt fascinerad av en blå Koenigsegg. Jag har aldrig sett någon tidigare i verkligheten.


Väldigt låg, men med mjuka vackra former.


Belysningen fram är som flirtiga ögon, åtminstone verkar de så på mig!


En närbild och intrycket blir mer aggressivt.


Jag vet att det aldrig kommer att bli en bil för mig, för skulle jag komma ner i den, skulle jag aldrig komma upp ur den igen. (Surt, sa räven om rönnbären!)


Köpte vi en sån här bil, lovade representanten för firman, att vi skulle få leksakskopior till våra barnbarn gratis! Det var väl ett fint erbjudande! Men inte kan vi överge Ellen, så vi frågade aldrig om priset.


En läcker orange Lamborghini imponerar också.


Den svarta var inte så tokig den heller.
Ja, ja mycket fanns det att titta på. Förutom bilar fanns det också matmarknad, där lokala producenter sålde sina varor.


Vi gick en första runda tidigt, både för att se varorna och kunna handla i lugn och ro innan det blev trängsel. Vi köpte bl.a. god smakrik ost och korv.


Flygplansmuseet öppnade klockan 10:00 idag, och då var vi där.


Där fanns olika sorters jaktplan. Jag fastnade för Röd Kalle, J 22. Lennart studerade motorer lite närmare än jag.


Jag imponerades av kabelarbetet!

När vi gått runt på museet, såg vi en historisk film om F10. Sen gick vi till Ellen och lämnade husbilsträffen. I går var vi 131 husbilar samlade. Tack för en trevlig träff!


Vi åkte från Ängelholm till Örkelljunga, där vi står nu. På vägen hit blev det lite mindre vägar.

Fler helgbilder hos  Marit

19 kommentarer:

 1. Nu slår du mig med hästlängder.Men jag skulle heller inte komma upp ur bilen. Min sommarförälskelse är en röd Fiat 500 Cab. Tänk att få dra med den bakom Kaben ned i Europa på en liten kärra baktill. Sedan skulle vi kunna åka alla tänkbara vägar i bergen och inne i städerna. Kram.

  SvaraRadera
 2. Jag blev så tagen av dina bilar att jag missade Grattis på Ett årsdagen också! Kram.

  SvaraRadera
 3. Ja du har då ungefär gjort samma sak som vi, fast vi såg ingen Königsegg. Visst är den bilen så otroligt vacker! Har sett den på Top Gear på tv och faktiskt irl hos en handlare med bara värstingar i Danderyd.

  SvaraRadera
 4. Grattis på blogg-årsdagen :) Med tanke p det kunde de väl ha skänkt dig den där fina bilen ;) En Koenigsegg! Wow, vilken färg!

  SvaraRadera
 5. Grattis på 1-årsdagen! Vilka härliga bilar! Gillar Koeningseggen, vilka former! Och vilken läcker färg! Ha en skön kväll!

  SvaraRadera
 6. Yes, wonderful pictures, very good car!

  SvaraRadera
 7. Läckra bilar som för en annan bara är en dröm;-)
  Grattis på årsdagen;-)
  Ha det bra

  SvaraRadera
 8. Vilka härliga bilder på fina bilar. Grattis på årsdagen:-)

  SvaraRadera
 9. Grattis på årsdagen!! Visst är det fantastiskt detta med bloggvärlden. Besökare från när och fjärran....
  Härliga bilder - särskilt den där lilla knallblå saken förstås.

  SvaraRadera
 10. Jag sällar mig till övriga gratulanter. Några vackra, häftiga bilar blev det inte för oss när vi var i Linköping i mitten av veckan, men flygplanen tittade maken på. Det är min önskan också, att ha en liten bil på släp men den önskan kommer nog inte att bli uppfylld...tyvärr. Tjusiga färger var det på bilarna.

  SvaraRadera
 11. Grattis till det första året med bilen och bloggen!

  Lev väl!

  SvaraRadera
 12. Grattis till det här första bloggåret med Ellen! Ni har hunnit med en hel del tillsammans redan :)
  Härliga bilar de där racerbilarna... men jag tror inte jag vill ha någon ändå...
  Ha det fortsatt gott på färden!
  Kram

  SvaraRadera
 13. Grattis till bloggen och till alla besök :-)

  SvaraRadera
 14. Grattis till ett år med bloggen! Alltid välskrivna inlägg här och fina bilder! Självklart fortsätter vi att titta in.

  Coola bilar! Säkert inte billiga heller. När vi ser en sån där brukar vi skoja och säga att "ja, jättesnygg... men finns det inte ens ett kök?" Och så känner vi oss väldigt nöjda med husbilen ;)

  SvaraRadera
 15. Grattis till 1 års bloggen, visst är det roligt med besökare och kommentarer osv.Fina bilar men husbil är bättre hihi
  Kram Yvonné

  SvaraRadera
 16. Grattis på 1-årsdagen, även om det blev en dag för sent.
  Det var väldigt tjusiga bilar du visar här idag.
  Kram

  SvaraRadera
 17. Grattis till en trevlig och intressant blogg. Sådana extrema bilar som visas på bilderna gillar jag inte. De är bara "too much". Jag mer imponerad av bilar som döljer sina muskler på ett snyggt sätt.

  SvaraRadera
 18. Grattis :)
  Så grym bil på de första bilderna, håller med om att den har flirtiga ögon, den är flirtig i formerna också. Som ett litet rymdskepp!

  SvaraRadera