Husbilen Ellen

Husbilen Ellen

torsdag 24 september 2015

Norrköping


I måndags förmiddag skulle jag till Swedbank för att avsluta mammas konto efter bouppteckningen. Jag blev ställd, för där fanns ingen bank.


Under tiden vi varit bortresta hade banken flyttat till nya lokaler. De hade flyttat något kvarter. Härligt med nya lokaler och ett bra mottagande av personal, men jag kan samtidigt förstå att det inte blir någon ränta på sparkontot.

I tisdags var jag i Finspång och hämtade barnbarn från dagis och fick leka och umgås med dem några timmar. I går var jag i Linköping och gjorde detsamma.


I dag blev det en promenad tillsammans med Margareta ner till Hemgården och Torsdagsgruppen. Jag kände mig riktigt ringrostig efter ett långt målar-uppehåll. Det regnade på förmiddagen, så höstastrarna var fulla av vattendroppar när vi gick hem.


På em kom solen fram och jag tog en promenad och fotade riddarsporrar i Vasaparken.


På vägen hem kunde jag inte motstå Budapestbakelser från Lindahls. Jag hade ju gått bort en del kalorier och Lennart behövde ju en uppmuntran och extra energi för att klara av förkylningen! Hur som, så smakade det gott med kaffe på balkongen!

6 kommentarer:

 1. Ser att det fortsätter med bilder på bakverk! MEN gott är det med något till kaffet Krya på Lennart nu och ha det bra
  Nisse

  SvaraRadera
 2. Bankerna rör på sig! Vi har just förts över till den banken pga Spb Öresund blev integrerade hos dem. NU är allt ordnat så vi har upplevt att det funkar trådlöst då vi reser o det känns ju bra!
  Budapestbakelse är en favorit hos oss oxå, men idag blir det en bit bröllopsdagstårta, mums!

  SvaraRadera
 3. Kan tänka mig att du blev förvånad när du kom fram till banken. Inte lätt hålla reda på banker, när man vill vara ute på rull istället:) Bra att ni hittade vart dom flyttat:) Kram på er

  SvaraRadera
 4. Jag väljer nästan alltid Budapest och Birgitta väljer Princess. Må väl

  SvaraRadera
 5. Gillar din ironi till första och andra bilden. Ja, bankerna...

  Å Budapestbakelse är min chefs absoluta favo, men din bakelse såg betydligt mera aptitlig ut än de han brukar köra med;-)

  SvaraRadera
 6. En god Budapestbakelse finns det inget som slår..... mmmm......
  Kram

  SvaraRadera